Mercedes-Benz GLS aduce o restilizare cu schimbare de nume pentru fostul GL

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a prezentat noul GLS, un model pe care îl descrie drept S-Klasse-ul SUV-urilor. Vorbim, desigur, despre un facelift aplicat în gama GL.

Mercedes-Benz GLS a debutat astăzi sub forma unui facelift aplicat lui GL. Descris drept un model poziționat precum un "S-Klasse între SUV-uri", noul GLS este ultimul model din portofoliul constructorului german care adoptă noua strategie de denumire a mărcii din Stuttgart. Schimbările aduse de restilizare includ o nouă grilă frontală, cu o stemă mai proeminentă, blocuri optice frontale noi, și o nouă bară de protecție față. Posteriorul prezintă schimbări în grafica stopurilor și o bară de protecție modificată. GLS este disponibil în culori care nu erau oferite până acum pentru GL și cu modele noi de jante de aliaj.

Consola centrală, volanul, ceasurile de bord și sistemul multimedia sunt schimbările aduse de facelift în această gamă.

Habitaclul lui Mercedes-Benz GLS oferă tot șapte locuri și se bucură de o nouă consolă centrală. Aceasta are un nou ecran multimedia, similar cu o tabletă, care poate fi controlat atât prin atingerea suprafeței vitrate, cât și prin interfața tactilă dintre scaunele din față. Volanul multifuncțional cu trei spițe are un nou design, la fel cum este și cazul ceasurilor de bord.

Gama de ornamente interioare este mai bogată și include și posibilitatea comandării de piele Nappa din gama designo Exclusive.

GLS prezintă o nouî interfață de comandă a unității multimedia.

Urmareste Automarket
La nivel tehnic, toate modelele din gama GLS cu excepția variantei AMG sunt oferite alături de o transmisie automată 9G-Tronic cu nouă trepte. Opțional, transmisia este oferită și cu o cutie de transfer cu reductor și diferențial central blocabil.
Varianta 63 AMG a lui GLS prezintă o transmisie AMG Speedshift 7G-Tronic revizuită. Gama de motorizări a primit mai mulți cai putere și un plus de eficiență pentru aproape toate variantele.Din punct de vedere tehnologic, GLS se bucură de toate sistemele de asistență a șoferului lansate recent de concernul german.

Noul Mercedes-Benz GLS va ajunge în showroom-uri anul viitor.

Facelift-ul a schimbat subtil spatele lui GL pentru transformarea sa în GLS.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (5)

  • Scorpionul_negru
    E mai ok acum...dar tot nu cred ca poate bate Range Rover Vogue...
    8 12
  • un monstru....
    7 5
  • GLS( in noii termeni ) este un SUV fantastic de spatios si sobru. Am ramas impresionat de calitatea superioara a materialelor din GLE Coupe, si l-as pozitiona peste Lexus RX actualul model, insa sub cel de noua generatie. Ma cam deranjeaza ''tableta'' aia destul de invechita in bord.
    4 15
  • @Scorpionul_negru,

    GLS, beneficiaza de acelasi nivel de calitate si confort precum RR Vogue
    4 15
  • Invechita, frate, ai testat-o macar? Nici macar nu a aparut pe piata modelul si tu iti dai cu parerea mai ceva ca Jeremy Clarkson. Si mie imi plac unele japoneze dar nici chiar asa tata, nu mai visa.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru