Suv mercedes

Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.
Joi, 16 Februarie 2023 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G va avea un frate mai mic. Noul model va primi motoare clasice și electrice

Potrivit unor informații noi din presă, Mercedes-Benz pregătește un nou model, care să fie un Clasa G de dimensiuni mai mici. Din primele informații, noul model ar urma să primească un motor termic și unul electric, iar lansarea este programată în 2026.
Joi, 30 Iulie 2020 | Tuning

Pachet complet de modificări pentru Mercedes-Benz GLB din partea Brabus: noutăți la exterior, suspensie sport și putere îmbunătățită pentru motorul de 2.0 litri

Tunerul Brabus a introdus un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Mercedes-Benz GLB 250. Motorul pe benzină de 2.0 litri dezvoltă acum 270 CP și 430 Nm.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Intern

Mercedes-AMG GLB 35 poate fi comandat în România: SUV-ul compact cu șapte locuri are un preț de pornire de 57.000 de euro

Noul Mercedes-AMG GLB 35 4Matic poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul cu șapte locuri pregătit de constructorul german oferă 306 CP, iar prețul de pornire este de 57.007 euro.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLA: SUV-ul compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLA. De această dată, nemții scot în evidență bancheta spate a noului SUV. Aceasta va culisa și va putea fi rabatată într-o configurație 40:20:40.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Mercedes-Benz GLA: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. SUV-ul va prelua planșa de bord disponibilă în prezent pe GLB și va fi disponibil cu motorizări diesel sau benzină. Ulterior, nemții vor introduce o variantă PHEV și versiuni AMG.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi lansat în cursul anului curent: modelul va avea la bază actuala generație GLS

Mercedes-Maybach va lansa primul SUV din gamă până la finalul acestui an, menționează surse apropiate companiei. Noul model va avea la bază arhitectura lui Mercedes-Benz GLS și va beneficia de un ampatament mai generos, dar și de modificări consistente la interior.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB, poze și detalii oficiale: noul SUV compact preia motorizările lui Clasa A și poate fi comandat și în versiune cu 7 locuri

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul GLB. SUV-ul compact va fi poziționat între GLA și GLC și va fi disponibil și într-o versiune cu 7 locuri. Noul GLB a preluat gama de motorizări și tehnologiile disponibile pe Clasa A, în timp ce designul a fost inspirat de SUV-urile mai mari.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLA ar putea debuta la Frankfurt: cel mai mic SUV din gama nemților va prelua motorizările și tehnologiile oferite de Clasa A

Noua generație Mercedes-Benz GLA va avea la bază arhitectura MFA și va fi lansată în cursul anului curent. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră la Frankfurt în luna septembrie.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Mercedes-Benz anunță startul producției lui EQC: SUV-ul electric este asamblat la uzina din Bremen

Mercedes-Benz a demarat producția SUV-lui electric EQC în Bremen. Totodată, nemții au anunțat și debutul comercial, prețul pentru piața din Germania fiind de 71.300 de euro.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS: design îmbunătățit, versiune cu șase locuri și motorizări pe benzină cu sistem mild-hybrid

Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație. SUV-ul producătorului german are dimensiuni ceva mai generoase comparativ cu vechea versiune, un interior mult mai modern și motorizări pe benzină care integrează sisteme mild-hybrid. Totodată, clienții vor putea comanda și o variantă specială cu șase locuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Concepte

UPDATE: Primul teaser video cu viitorul concept Mercedes-Benz GLB: SUV-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai

Mercedes-Benz GLB Concept va fi expus în premieră la jumătatea lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conform surselor apropiate companiei, versiunea de serie va putea fi admirată în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi prezentată la New York: SUV-ul nemților promite mai mult spațiu interior și mai mult confort

Mercedes-Benz va expune noua generație GLS în cadrul Salonului Auto de la New York. Cel mai generos SUV din gama constructorului german va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, va integra noua suspensie adaptivă E-Active Body Control și va beneficia de sisteme de asistare de ultimă generație.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Modele noi

Noi motorizări diesel pentru Mercedes-Benz GLE: propulsor de 3.0 litri în versiuni de 272 CP și 330 CP

Mercedes-Benz introduce în gama lui GLE două versiuni noi. Ambele sunt propulsate de motorul diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Varianta GLE 350d 4Matic propune 272 CP, în timp ce vârful de gamă poartă numele de GLE 400d 4Matic și oferă 330 CP.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB, surprins pe circuitul de la Nurburgring: noul SUV debutează la finalul anului viitor și va avea un design influențat de conceptul Ener-G-Force

Viitorul Mercedes-Benz GLB va fi prezentat la finalul anului viitor. Acum, SUV-ul producătorului german a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Designul va fi influențat de conceptul Ener-G-Force (foto), iar interiorul va primi elemente prezentate în premieră pe noul Clasa A.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Intern

Noul Mercedes-Benz GLE poate fi comandat și în România: SUV-ul producătorului german pleacă de la 65.200 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri pentru noul GLE. În România, SUV-ul producătorului german poate fi comandat fie cu un motor diesel de 245 CP, fie cu unul pe benzină de 367 CP. Cel mai accesibil GLE pleacă de la 65.153 de euro.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz CLA, CLA, suv mercedes, mercedes-benz glb, GLB, CLA Shooting Brake, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLS, glc facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru