Noua generație Mercedes-Benz GLA ar putea debuta la Frankfurt: cel mai mic SUV din gama nemților va prelua motorizările și tehnologiile oferite de Clasa A

de Cornel Șocariciu
Sambata, 01.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz GLA va avea la bază arhitectura MFA și va fi lansată în cursul anului curent. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră la Frankfurt în luna septembrie.

Actuala generație Mercedes-Benz GLA a fost prezentată în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2013. Cel mai mic SUV din gama constructorului german a primit o serie de îmbunătățiri în 2017 (foto), iar acum a venit momentul ca Mercedes-Benz să aducă pe piață o generație nouă.

Conform primelor informații, cea de-a doua generație Mercedes-Benz GLA va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an. Așa cum era de așteptat, noul GLA va fi produs pe arhitectura MFA, aceeași platformă disponibilă în prezent pe restul compactelor din portofoliul Mercedes-Benz.

Din punct de vedere estetic, noua generație GLA va prelua elementele de design pe care deja le-am văzut pe Clasa A, dar și o serie de linii introduse în premieră pe GLC facelift. Interiorul va fi unul modern și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord și un ecran central tactil cu o diagonală de până la 10.25 inch.

Motorizările vor fi și ele preluate din gama de modele compacte.

Fanii unităților diesel vor avea la dispoziție versiuni de 1.5 și 2.0 litri, în timp ce clienții care preferă motoarele pe benzină vor putea comanda propulsorul de 1.3 litri sau pe cel 2.0 litri. La fel ca până acum, vârful de gamă va purta semnătura Mercedes-AMG.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru