Suv gla

Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Mercedes-Benz GLA: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. SUV-ul va prelua planșa de bord disponibilă în prezent pe GLB și va fi disponibil cu motorizări diesel sau benzină. Ulterior, nemții vor introduce o variantă PHEV și versiuni AMG.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz GLA: ampatament mai generos, versiune plug-in hybrid și tehnologii preluate de pe GLB

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată până la finalul anului curent. SUV-ul producătorului german promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii, în timp ce gama de motorizări va fi preluată din portofoliul actualului Mercedes-Benz Clasa A. Totodată, nemții promit și o variantă plug-in hybrid.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLA ar putea debuta la Frankfurt: cel mai mic SUV din gama nemților va prelua motorizările și tehnologiile oferite de Clasa A

Noua generație Mercedes-Benz GLA va avea la bază arhitectura MFA și va fi lansată în cursul anului curent. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră la Frankfurt în luna septembrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru