Prima imagine teaser cu viitoarea generație Mercedes-Benz CLA: modelul producătorului german debuteză în 8 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Luni, 17.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație CLA. Modelul producătorului german va fi expus în premieră în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show din Las Vegas, eveniment care își deschide porțile în 8 ianuari 2019.

Noua generație Mercedes-Benz CLA va fi prezentată oficial în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Evenimentul își va deschide porțile începând cu 8 ianuarie 2019, iar pentru a îndulci așteptarea, nemții au publicat și o imagine teaser cu viitorul CLA.

Din punct de vedere estetic, zona frontală a lui CLA va fi preluată de pe noua generație Clasa A, motiv pentru care, imaginea teaser pregătită de Mercedes-Benz pune accent pe forma acruită a plafonului.

Așa cum probabil vă așteptați, atât interiorul, cât și gama de motorizări vor fi preluate tot de pe noua generație a hatchback-ului Clasa A. Habitaclul va ieși în evidență cu ajutorul celor două ecrane (instrumentarul digital de bord și display-ul sistemului de infotainment) disponibile în versiuni de 7 sau 10.25 de inch. Gama de motorizări ar urma să includă unități pe benzină (1.33 litri și 2.0 litri) cu puteri cuprinse între 109 și 224 CP sau propulsoare diesel cu puteri cuprinse între 116 CP și 190 CP

În ceea ce privește partea de tehnologie, CLA va fi oferit cu sistemul de infotainment MBUX disponibil împreună cu funcția Energizing Coach.

Aceasta din urmă a fost introdusă pentru prima dată pe noul Clasa B.

Tot în cadrul CES, publicul din SUA va putea admira noul SUV electric EQC, dar și conceptul Vision Urbanetic. Noul prototip dezvoltat de constructorul german ia forma unui vehicul de transport de persoane și mărfuri care are rolul de a descongestiona traficul din marile orașe fără ca acest lucru să necesite schimbări majore în infrastructura rutieră.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru