Teaser cu noul Mercedes-Benz CLA facelift. Debut în 18 ianuarie

de Alexandru Monenciu
Marti, 17.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu noul CLA facelift. Acesta va fi prezentat în 18 ianuarie.

Dacă Mercedes-Benz Clasa A a primit un facelift în luna octombrie 2022, acum a venit momentul ca și varianta sedan cu alură de coupe a acestui model, adică CLA, să primească o serie de îmbunătățiri.

În acest context, constructorul din Stuttgart a publicat o imagine teaser cu noul CLA facelift și a anunțat data lansării: 18 ianuarie.

Imaginea nu trădează prea multe detalii de design. Se poate observa designul stopurilor, dar, cel mai probabil, vorbim în plus de spoilere revizuite, faruri noi, poate o grilă frontală restilizată și seturi noi de jante.

Modificările interioare introduse de Clasa A facelift le vom regăsi, cu siguranță, și la CLA facelift. Ne referim aici la consola centrală, un volan nou și cea mai recentă versiune a sistemului multimedia MBUX.

Mercedes-Benz va opera o serie de modificări și în ceea ce privește gama de motorizări. Tehnologia micro-hibrid va fi mai prezentă ca oricând.

Așa cum spuneam, noul Mercedes-Benz CLA facelift va fi prezentat în 18 ianuarie.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • O simplă prezentare a unui viitor model, nu este un debut. Dacă ne gândim bine, debut este atunci când primele exemplare se vor afla într-un show-room, la vânzare către clienți. Experiența ne arată că acest moment este de obicei la multe luni după prezentarea oficială a modelului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru