Dieter Zetsche, boss-ul Mercedes, este noul presedinte al ACEA

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.01.2010
Dieter Zetsche, omul care conduce destinele grupului Daimler, va prelua functia de presedinte in cadrul Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile de la Carlos Ghosn, CEO al aliantei Renault-Nissan.

Noul an a adus odata cu el si un nou presedinte in fruntea Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile (ACEA). Locul lui Carlos Ghosn, conducatorul aliantei Renault-Nissan, a fost preluat de o alta personalitate importanta din industria auto, si anume Dieter Zetsche, omul care tine fraiele grupului Daimler.

Neamtul se va bucura timp de un an de pozitia de conducere insa va fi nevoit sa faca fata unor responsabilitati importante. In 2010, ACEA va avea rolul de a coordona eforturile depuse de constructorii de automobile pentru dezvoltarea unui nou concept de mobilitate si pentru iesirea din criza economica. Declaratiile au fost facute de insusi Zetsche, imediat dupa investirea in functie.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • erni zoltan
    ACEA
    felicitari si mnult succes in noua functie !
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru