OFICIAL: Maybach va primi in curand un facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.12.2009
Presedintele Mercedes a anuntat ca sedanul de lux Maybach va primi un facelift, regasit pe toate derivatile sale. Nu se stie insa daca divizia va fi dizolvata in viitor.

Desi rezultatele financiare continua sa fie dezamagitoare, Maybach se bucura de atentia oficialilor Mercedes. Dieter Zetsche, presedintele constructorului din Stuttgart, a declarat ca sedanul de lux Maybach va primi in viitorul apropiat un facelift, asteptat deja de ceva timp de fanii brandului.

Zetsche a refuzat insa sa dea detalii despre posibilitatea lansarii unei noi generatii, ceea ce inseamna ca zvonurile privind dizolvarea diviziei de lux nu pot fi complet date uitarii.

Boss-ul Mercedes a declarat ca "in acest moment contributia brandului Maybach nu este importanta sau relevanta pentru grup. In acest moment insa, pe piata limuzinelor exista doar doi jucatori, iar noi suntem unul dintre ei".

Zetsche este de parere ca in conditiile actuale clientii de lux se reorienteaza catre obiecte mai discrete si mai subtile.

via | autocar

Comentarii (2)

  • destul 1
    totusi...rolls ramane unic ...rolls royce in rest tacere...
    0 1
  • Rolls Royce
    "There are no immediate plans to duplicate the “Business Class” seating package of the long-wheelbase Maybach; chief engineer Leverton says that if their customers were going to be driving as far as to make such a seating package necessary, they’d probably take their helicopter or the G4 Gulfstream private jet."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru