Noul Brabus 900 este un Mercedes-Maybach GLS cu 900 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Vineri, 29.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning a publicat primele imagini și informații cu modelul Brabus 900. Acesta este bazat pe Mercedes-Maybach GLS 600 și are sub capotă un motor de 4.5 litri care dezvoltă 900 de cai putere.

Mercedes-Maybach GLS 600 este cel mai mare, scump, luxos și puternic SUV din portofoliul constructorului din Stuttgart. Pentru cei de la Brabus nu este de ajuns, tocmai de aceea au luat modelul german și l-au transformat în Brabus 900.

Pentru exterior, tunerul a pregătit o serie de elemente din fibră de carbon, jante cu diametrul de 24 de inch și o grilă frontală nouă. La interior avem o tapițerie din piele, în două culori, fibră de carbon din belșug și embleme specifice companiei de tuning.

Din fabrică, Mercedes-Maybach GLS 600 vine echipat cu un motor V8, twin-turbo, de 4.0 litri. Tunerul a luat, însă, unitatea, a instalat turbine noi, pistoane mai mari, un sistem de evacuare mai puțin restrictiv și a alezat cilindrii. După toate acestea, capacitatea cilindrică a crescut la 4.5 litri.

Cele două punți primesc acum 900 de cai putere și 1.250 Nm cuplu, acesta din urmă fiind limitat la 1.050 Nm din motive de siguranță. În aceste condiții, Brabus 900 atinge 100 de km/h în 4.2 secunde (- 0.7 secunde) și o viteză maximă limitată și ea la 320 km/h.

via Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru