Ediție specială Mercedes-Maybach S680 by Virgil Abloh. Producție limitată la 150 de exemplare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 06.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat o ediție specială a modelului de lux Clasa S, numită S680 by Virgil Abloh. Mașina poartă numele regretatului designer, care a ales culorile pentru noua ediție specială și a colaborat în mai multe proiecte cu constructorul german. Noul model va fi produs în doar 150 de exemplare.

Constructorul german a lansat o nouă ediție specială a modelului de lux Clasa S, numit Mercedes-Maybach S680 by Virgil Abloh. Acest model este rezultatul unei colaborări cu regretatul designer Virgil Abloh, care și-a pus amprenta și pe conceptul Project Maybach x Virgil Abloh, prezentat anul trecut.

La fel ca la acel concept, noua ediție specială este vopsită în aceeași combinație negru-auriu, care se regăsește inclusiv la interior. Aici avem scaune îmbrăcate în piele Nappa, iar grafica sistemului multimedia MBUX a fost modificată pentru a se asorta cu schema de culoare. Pe consola centrală este montată o plăcuță cu siglele Maybach și cea personală a lui Virgil Abloh. Asemenea sigle se regăsesc și pe uși și la tetiere.

Sub capotă se află un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri, care dezvoltă 630 de cai putere și un cuplu de 900 Nm. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 9 trepte, iar sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 4.5 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Clienții care optează pentru acest model special vor primi și o cutie de lemn îmbrăcată în piele Nappa cu siglele Maybach și Abloh.

În cutie se află o replică a mașinii la scara 1/18, două chei, un cârlig și o husă specială pentru a acoperi mașina. Doar 150 de exemplare ale acestui model vor fi construite.

Odată cu mașina a fost lansată și o nouă colecție vestimentară creată de Abloh, care include tricouri, șepci și mănuși cu siglele personale ale designer-ului și cele Maybach.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru