Schimbare la vârful ACEA: Carlos Tavares (PSA) este noul șef al asociației constructorilor auto din Europa, în locul lui Dieter Zetsche (Daimler)

de Petre Barac
Vineri, 08.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA), Carlos Tavares, este noul președinte al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA). El va fi succesorul lui Dieter Zetsche de la Daimler.

Constructorii auto din Europa își schimbă șeful începând cu prima zi a anului viitor. Astfel, Dieter Zetsche (Daimler) va preda ștafeta către Carlos Tavares (PSA), cel din urmă fiind cel care ca conduce interesele ACEA de la 1 ianuarie 2018.

Printre prioritățile noului șef ACEA se numără siguranța rutieră și reducerea emisiilor de CO2.

“Obiectivele principale pentru 2018 includ ținte ambițioase, dar realiste pentru reducerea emisiilor de CO2, îmbunătățirea condițiilor de siguranță rutieră, precum și creșterea competitivității la nivelul industriei auto din Europa”, a transmis Carlos Tavares.

Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile reprezintă interesele a 14 constructori auto din Europa în fața autorităților de reglementare de pe bătrânul continent.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru