Noua generație Clasa A, anticipată de o imagine publicată de șeful Mercedes

de Bogdan Mirică
Miercuri, 17.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dieter Zetsche, președintele Daimler, a publicat o imagine teaser cu noua generație a modelului Mercedes Clasa A, așteptată tocmai în 2018.

Mercedes face ultimele pregătiri înainte de lansarea noii generații a modelului Clasa A. Responsabil pentru redresarea brandului și pentru creșterea vânzărilor din ultimii ani, actualul Clasa A are nevoie de un înlocuitor, întrucât cariera sa este aproape de final.

Dieter Zetsche s-a gândit să sporească atenția fanilor mărcii cu un teaser al viitorului model, publicat pe rețeaua de socializare Linked In. Președintele Daimler apare într-o fotografie alături de viitorul Mercedes A-Klasse, bineînțeles intens camuflat. Zetsche a ținut să precizeze încă o dată că gama de modele compacte, cea în care A-Klasse este pilonul central, va include un total de opt modele.

De asemenea, șeful germanilor a afirmat că noua generație va oferi o serie de sisteme de siguranță avansate, gata să aducă mai aproape mașina de rularea autonomă.

Urmareste Automarket
Noul Clasa A se află în perioada de testare, iar un anumit capitol din acest proces a presupus introducerea sa într-unul dintre cele mai avansate tuneluri climatice din lume.
Aici, temperatura poate varia între -40 și +60 de grade Celsius și poate suporta viteze ale vântului de 265 de km/h. Mai mult, tunelul poate simula furtuni de zăpadă și furtuni tropicale.

Noua generație Mercedes Clasa A va fi dezvoltată pe o platformă nouă, denumită MFA; și va debuta oficial la începutul anului viitor. Abia după aceea vom face cunoștință și cu celelalte opt derivate ale gamei.

Comentarii (8)

  • Cea mai rusinoasa clasa pe care o poti cumpara de la Mercedes. Din cauza A-ului Mercedes si-a stricat imaginea.
    4 20
  • ps. Ei cred ca lumea uita cat de pacatoasa a fost prima generatie....sau cand s-a rasturnat la teste....
    5 18
  • acolo, la voi la valcea, exista presa auto?
    12 2
  • @vianu
    Exista mai mult decat presa....exista experienta auto ! Toata Planeta stie de A class ca e rusinea Mercedes-ului.
    2 14
  • "Toata Planeta stie de A class ca e rusinea Mercedes-ului"

    sa mori tu!?

    motiv pentru care Mercede este premiantul sau A-classe are cresteri pentru ultimii 9 ani si se preconizeaza si pentru 2017 aceeasi performanta.

    ...mai trage'un loz
    11 3
  • @vianu
    Motivul pt. care se vinde A class e pt. ca are un pret accesibil si multi saraci isi doresc Mercedes dar nu isi permit unul autentic. In rest o cotoarba de model. Pacat ca un brand ca Mercedes s-a pretat sa produca asemenea dejectii A. B ...
    1 16
  • exista cel putin o eroare in logica ta...daca A-ul era rusinea (si masina saracului, ce gluma de plavan) atunci Mercedes nu ar fi inregistrat cresterile actuale, n-ar fi premiantul (asta o scapi din vedere) si , in general, "lumea" si-ar fi bagat picioarele in marca asta. Dar nu se intampla asta...

    o pereche de ochelari si mai extrage o data
    11 3
  • @vianu
    Invata ca pe lumea asta parerile sunt diferite la oameni. Pt. unii Mercedes A calss e un vis pt. altii o pleava de masina asa cum e si pt. mine. Nu ai cum sa imi schimbi parerea ! Next >>>
    2 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru