Cântecul de lebădă al motoarelor convenționale în gama Smart: ultimele 21 de unități sunt dezvoltate în colaborare cu Brabus și fac parte dintr-o ediție specială

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 15.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart se pregătește să intre complet în era electrică. Pentru a marca dispariția versiunilor cu motoare cu combustie internă din gamă, Smart lansează o ediție specială disponibilă în doar 21 de exemplare.

Începând cu 2020, Smart va deveni primul producător auto la nivel global care trece complet de la mașinile cu motoare cu combustie internă la vehiculele electrice. Pentru a marca acest moment, oficialii constructorului au decis ca ultimele 21 de exemplare cu motoare cu combustie internă să facă parte dintr-o ediție specială.

Aceasta va purta numele de #21 și a fost dezvoltată cu ajutorul designerului Konstantin Grcic și a tunerului Brabus.

"Ediția #21 marchează o mulțime de lucruri, inclusiv vârsta primului model de serie din portofoliul Smart. Pentru mine, varianta specială simbolizează tinerețea și lucrurile pozitive ale acesteia: libertate, dorința de a sparge bariere, lupta pentru a evada, latura rebelă a fiecăruia", a declarat Konstantin Grcic.

Pentru moment, oficialii Smart nu au anunțat ce modele fac parte din ediția specială, însă în fotografiile care însoțesc anunțul apare un Smart Fortwo Cabrio. Caroseria acestuia a fost vopsită în două culori: galben și negru.

Aceleași nuanțe au fost folosite atât pentru jante, cât și pentru interior. Conform reprezentanților Smart, nuanța de galben utilizată de designerul Grcic este derivată din cea folosită pe prima generație de vehicule Smart (Hello Yellow).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru