Renault Twizy

Luni, 27 Iulie 2020 | Industrie

Francezii desfac șampania: peste 300.000 de mașini electrice comercializate de Renault în Europa din 2010 și până astăzi

Renault a anunțat că din 2010 și până astăzi, pe piața din Europa, a comercializat peste 300.000 de vehicule electrice. Renault Zoe este favoritul publicului, iar în prima jumătate a anului, francezii au vândut peste 37.500 de exemplare.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Viziunea Renault pentru mașini electrice: "Nu suntem Tesla, mizăm pe modele ieftine"

Renault nu are nicio intenție să devină un rival pentru Tesla, întrucât strategia vizează îmbunătățirea gamei de mașini electrice accesibile. Francezii nu plănuiesc lansarea unui nou model electric în următoarea perioadă.
Marti, 24 Martie 2015 | General

Renault Twizy poate fi condus încă de la vârsta de 14 ani conform legislaţiei franceze

Conform unei noi norme din legislaţia europeană, modelul electric Renault Twizy 45 poate fi condus în Franţa încă de la vârsta de 14 ani dacă şoferul deţine un brevet de securitate rutieră.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | General

Scandalul clonelor chinezeşti, reaprins de o copie după francezul Renault Twizy

Chinezii au recidivat cu o nouă clonă. De această dată este vorba despre sosia lui Renault Twizy, modelul electric francez, care se comercializează chiar şi pe piaţa din România.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Economic

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de maşini electrice în patru ani

Renault şi Nissan au vândut împreună 200.000 de maşini cu zero emisii în doar patru ani. Nissan Leaf este, de departe, hitul Alianţei franco-japoneze.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Siguranta

EuroNCAP pune la încercare noul Renault Twizy: 6 puncte din 16 posibile

Organismul independent EuroNCAP a publicat rezultatele testelor de siguranţă pentru categoria cvadriciclurilor grele, printre care se numără şi Renault Twizy. Spre deosebire de autovehicule, acestea nu primesc stele de siguranţă, ci doar puncte.
Luni, 02 Iunie 2014 | Intern

Preţuri Renault Twizy în România: modelul electric cu două locuri pleacă de la 7.000 de euro

Renault oferă modelul Twizy în România, vehiculul electric costând 7.000 de euro cu TVA inclus, plus chiria acumulatorului.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Mediu

Alianţa Renault-Nissan a vândut 100.000 de vehicule electrice

Renault şi Nissan au luat o opţiune serioasă în dominarea pieţei destinată automobilelor electrice. Cele două companii au vândut împreună 100.000 de vechiule cu zero emisii.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Nissan vrea să construiască un frate mai mare al lui Twizy

Nissan lucrează la un vehicul electric urban inovator, bazat pe platforma lui Renault Twizy, informează Automotive News.
Marti, 25 Iunie 2013 | Modele noi

Renault Twizy Cargo, versiunea comercială a celui mai mic model al francezilor

Renault a dezvoltat o versiune ”Cargo” a lui Twizy. Modelul renunţă la locul din spate în favoarea unui spaţiu de depozitare relativ generos.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault: "Suntem dezamăgiţi de rezultatele de vânzări ale modelelor electrice"

Francezii de la Renault au recunoscut că nu sunt mulţumiţi de rezultatele de vânzări înregistrate de modelele electrice din gamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Twizy, electricul de oraş

Renault a prezentat versiunea finală a modelului Twizy în cadrul Salonului Auto de la Barcelona. Bipostul este disponibil cu două motorizări şi pleacă de la 6990 de euro.
Marti, 15 Martie 2011 | Modele noi

Renault: "Twingo va deveni electric în 2014!"

Al cincilea model din gama Z.E. de la Renault va fi Twingo. Versiunea electrică a lui Twingo vine peste trei ani şi va fi dezvoltată în colaborare cu Daimler.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Concepte

Nissan a prezentat conceptul unui nou vehicul electric: New Mobility

Conceptul Nissan New Mobility a fost prezentat astăzi de oficialii mărcii nipone. Acesta seamnănă foarte mult cu Renault Twizy ZE şi reprezintă viziunea viitorului mobilităţii pentru inginerii companiei japoneze.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Industrie

Mercedes si Renault lucreaza la o platforma pentru modele mini

Constructorul german si cel francez colaboreaza pentru dezvoltarea unuei platforme destinate modelelor mini dar si pentru dezvoltarea unei game noi de motoare.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Modele noi

Renault confirma: Twizy va fi produs in serie!

Conceptul electric Twizy va fi produs in serie incepand cu anul 2012. Modelul se va adresa celor care au nevoie de o alternativa practica in orase.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar a testat noul Renault Twizy

Englezii de la Autocar au condus conceptul lui Renault Twizy, un model care reprezinta incrucisarea dintre un scuter si un automobil, oferit doar cu propulsie electrica.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, vehicule electrice, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, Twizy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru