Mercedes-AMG GT Coupe camuflat: primele imagini oficiale cu rivalul lui Porsche Panamera

de Cornel Șocariciu
Luni, 12.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu viitorul AMG GT Coupe. În fotografii vedem cum rivalul lui Porsche Panamera este camuflat. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Mercedes-AMG pregătește un nou model: AMG GT Coupe. Versiunea de serie a fost anticipată de conceptul cu același nume, iar acum, constructorul german a publicat primele imagini cu modelul pregătit să se dueleze cu Porsche Panamera. În imaginile oferite de nemți vedem doar prototipuri camuflate.

Noul Mercedes-AMG GT Coupe va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile în prima parte a lunii martie. Așa cum era de așteptat, producătorul german nu a oferit detalii suplimentare despre viitorul AMG GT.

Conform unor surse apropiate companiei, viitorul Mercedes-AMG GT Coupe va primi motorul V8 biturbo de 4.0 litri în versiunea de 612 cai putere. Dar nemții vor lansa și versiuni mai puternice. Vârful de gamă o să folosească un sistem hibrid de propulsie capabil să ofere 816 cai putere.

De asemenea, constructorul german pregătește două versiuni intermediare. Acestea vor veni cu 680 CP, respectiv 748 CP. Cu detalii complete despre noul Mercedes-AMG GT Coupe vom reveni imediat după lansarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | Mercedes

Comentarii (1)

  • Adrian C
    Sunt convins ca va fi o bijuterie.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru