Noutăți în gama Mercedes-AMG GT: 530 de cai putere pentru versiunea de bază și mai multe echipamente disponibile standard

de Cornel Șocariciu
Sambata, 01.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a operat o serie de modificări în gama AMG GT. Versiunea de bază a supercar-ului dezvoltă acum 530 de cai putere, iar varianta AMG GT S dispare din ofertă. În plus, modelul va fi echipat standard cu suspensia AMG Ride Control și cu sistemul de frânare cu elemente ceramice.

La scurt timp de la prezentarea lui AMG GT Black Series, model echipat cu cel mai puternic motor dezvoltat vreodată de divizia de performanță Mercedes-AMG (V8 de 4.0 litri cu 730 CP și 800 Nm), nemții au operat o serie de modificări în gama supercar-ului.

Astfel, varianta de bază Mercedes-AMG GT facelift primește o motorizare mai potentă, iar în urma modificării, versiunea AMG GT S dispare din ofertă. Conform oficialilor producătorului german, actualul AMG GT facelift va fi disponibil cu versiunea de 530 de cai putere a motorului V8 biturbo de 4.0 litri (+54 CP comparativ cu vechea variantă).

În plus, nemții introduc și noi echipamente standard pe AMG GT facelift. Modelul va fi echipat cu suspensia AMG Ride Control cu amortizoare adaptive, cu diferențialul spate controlat electronic și cu sistemul de frânare cu discuri ceramice. Tot standard va fi disponibil și modul de rulare Race.

În plus, pentru versiunile cu pachetul AMG Dynamic Plus, nemții oferă opțional și sistemul de direcție integrală.

Noua variantă de bază AMG GT facelift va putea fi comandată și în versiunea Night Edition.

În acest caz, nemții plusează cu o serie de accesorii de caroserie de culoare neagră și cu câteva elemente noi la interior (scaune AMG Performance, volan AMG negru complet, tapițerie Nappa și accesorii din fibră de carbon).

Pe piața din Germania, versiunea de bază AMG GT Coupe facelift are un preț de pornire de 119.080 de euro. Varianta Roadster este mai scumpă cu 11.600 de euro. Conform oficialilor Mercedes-Benz, livrările versiunii de bază vor demara în luna noiembrie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru