Supercar Mercedes

Sambata, 01 August 2020 | Modele noi

Noutăți în gama Mercedes-AMG GT: 530 de cai putere pentru versiunea de bază și mai multe echipamente disponibile standard

Mercedes-Benz a operat o serie de modificări în gama AMG GT. Versiunea de bază a supercar-ului dezvoltă acum 530 de cai putere, iar varianta AMG GT S dispare din ofertă. În plus, modelul va fi echipat standard cu suspensia AMG Ride Control și cu sistemul de frânare cu elemente ceramice.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes SLS AMG Black Series - versiune extremă de 631 CP

Mercedes a dezvăluit astăzi cea mai puternică declinare a actualului SLS AMG, ediţia specială Black Series. Modelul vine cu 622 de cai putere şi performanţe demne de invidiat.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes SLS AMG GT3

Mercedes se pregateste de circuit cu noua versiune SLS AMG GT3. Fiind vorba de un model destinat exclusiv competitiei, ne putem astepta ca puterea supercarului sa treaca de 600 de cai putere.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar scoate la incalzire noul Mercedes SLS AMG

Britanicii de la Autocar s-au bucurat de cei 571 de cai putere ai noului supercar Mercedes SLS AMG pe circuit. Primele impresii sunt rezumate in filmul urmator.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Industrie

Magna va produce caroseria noului Mercedes SLS AMG

Compania austro-canadiana a reusit sa incheie un nou contract de productie cu Mercedes. Magna va produce la Steyr caroseria proaspatului Mercedes SLS AMG.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes SLS AMG, Autocar, Mercedes SLS AMG GT3, supercar Mercedes, compania austro-canadiana, Magna produce Mercedes SLS AMG, Mercedes SLS AMG de circuit, productia lui Mercedes SLS AMG, test SLS AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru