Magna va produce caroseria noului Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.10.2009
Compania austro-canadiana a reusit sa incheie un nou contract de productie cu Mercedes. Magna va produce la Steyr caroseria proaspatului Mercedes SLS AMG.

Dupa ce Chrysler a rupt contractele de productie cu Magna iar BMW, Porsche si Volkswagen ameninta cu actiuni similare, compania austro-canadiana primeste si o veste buna. In ciuda reactiilor negative provocate de preluarea Opel, Magna a reusit sa ii convinga pe cei de la Mercedes sa incheie un nou contract de productie, al doilea dupa cel semnat pentru asamblarea actaulului G-Klasse.

Uzina austriaca de la Steyr se va ocupa de productia caroseriei din aluminiu a noului supercar Mercedes SLS AMG. Se pare ca oficialii austro-canadieni au reusit sa le dovedeasca celor din Stuttgart ca amplasamentele de productie din Austria vor fi independente de activitatea Opel.

Argumentele oferite celor de la Mercedes nu au fost insa suficiente pentru celalalt constructor din Stuttgart, Porsche, care a declarat ca va produce in uzinele proprii modelele Cayman si Boxster. In acelasi timp, BMW si Volkswagen cauta noi parteneri de productie si furnizor.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru