Mercedes AMG GT - detalii şi imagini noi cu supercarul german

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat noi informaţii şi un set de fotografii camuflate cu noul AMG GT, supercarul pregătit să-i ia locul actualului SLS AMG începând cu martie 2015.

După ce am văzut interiorul viitorului Mercedes AMG GT şi am asistat la o mulţime de teaseruri care anunţă lansarea supercarului din Stuttgart, constructorul german continuă să alimenteze curiozitatea fanilor cu noi informaţii şi o serie de imagini cu modelul camuflat.

În revista dedicată brandului, Driving Performance, Mercedes susţine că noul AMG GT va avea un design „muscular, cu o parte frontală alungită şi un posterior incredibil de frumos”.

Tot în aceeaşi revistă, Mercedes susţine că supercarul va fi dezvoltat pe baza unei structuri integrale din aluminiu, ceea ce îi va asigura o masă totală redusă. Despre motorizare nu se ştie decât va fi o unitate pe benzină, bi-turbo, conectată la o transmisie cu dublu-ambreiaj.

Esential 520 de cai putere ar putea avea viitorul Mercedes AMG GT.
Speculaţiile au mers mai departe şi au afirmat că AMG GT ar putea folosi un V8 de 4.0 litri, capabil să dezvolte 520 de cai putere.
Indiferent de ce surprize ne mai rezervă Mercedes, comercializarea supercarului menit să-i ia locul actualului SLS AMG va începe în luna martie a anului viitor. Debutul public este aşteptat să se consume cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din toamnă.

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, susţine că „Mercedes AMG GT debutează cu încredere într-un segment extrem de competitiv. Suntem încrezători pentru că ştim că mercedes AMG GT poate face orice. Nu este doar un supravieţuitor, este un supercar destinat să inspire. Va fi o maşină cu aspiraţii extrem de sportive, dar cu toate acestea va fi confortabilă şi va putea fi condusă zi de zi.”

Comentarii (1)

  • Reader_01
    Sunteti siguri pe afirmatia asta "comercializarea supercarului menit să-i ia locul actualului SLS AMG" - Nu cumva modelul asta se pozitioneaza intre SL si SLS. Nu cred ca Mercedes vrea sa renunte la SLS AMG.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru