Autocar

Joi, 20 Decembrie 2012 | Feature

Presa britanică şi Dacia Sandero. Cum văd jurnaliştii din Regat noul model românesc?

Englezii au avut ceva de aşteptat, dar în sfârşit au primit noul Dacia Sandero. Automarket trece în revistă reacţiile celor mai importante publicaţii britanice după primele teste cu modelul produs la Mioveni.
Luni, 10 Septembrie 2012 | General

Mini, ales cel mai bun model britanic al tuturor timpurilor de cititorii revistei Autocar

Cititorii Autocar au fost rugaţi să aleagă cea mai reuşită maşină britanică lansată vreodată. Între Jaguar E-Type, Range Rover şi multe modele celebre, englezii au ales prima generaţie Mini.
Vineri, 21 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Autocar testează noul Peugeot 508 GT în versiunea SW

Englezii de la Autocar au testat versiunea GT a lui Peugeot 508 SW. Modelul s-a dovedit a fi un competitor veritabil pentru Mondeo Break şi Passat Variant, deşi are un preţ apropiat de cel al lui C-Klasse Break.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Ford Focus

Jurnaliştii britanici de la Autocar au avut deja ocazia să se afle la volanul noii generaţii Ford Focus. Hatchback-ul, foarte popular în Europa, a pierdut, se pare, din substanţă.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testează Bugatti Veyron Super Sport

Steve Sutcliffe, jurnalistul britanic de la Autocar, a realizat un drive test cu Bugatti Veyron Super Sport. Acesta s-a bucurat la maxim de experienţa unică oferită cei 1.200 de cai putere ai supercarului italo-francez.
Sambata, 12 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Mercedes SLS - verdictul Autocar în 90 de secunde

Jurnaliștii britanici de la Autocar au realizat un drive test cu supercar-ul Mercedes SLS AMG. Verdictul acestora a fost sintetizat în 90 de secunde.
Sambata, 29 Mai 2010 | Video

VIDEO: BMW Z4 35is - verdictul Autocar în 90 de secunde

Jurnaliştii britanici de la Autocar au realizat un drive test cu BMW Z4 35is. Concluziile acestora au fost sintetizate în 90 de secunde.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Video

VIDEO: Autocar critică "cuminţenia" noului Volkswagen Polo GTI

Proaspăt lansat în primăvara acestui an, noul Volkswagen Polo GTI vrea să fure din popularitatea actualului Renault Clio RS. Autocar critică însă comportamentul mult prea "rafinat" al modelului german.
Vineri, 19 Martie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testeaza Porsche Panamera pe un lac inghetat

Jurnalistii de la Autocar fac o demonstratie de indemanare cu noul Porsche Panamera, incercand totodata sa expuna diferentele dintre o tractiune integrala si una posterioara, pe suprafata unui lac inghetat.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Autocar stoarce resursele noului Porsche 911 GT3 RS

Autocar a pus la incercare cel mai puternic Porsche 911 creat vreodata: versiunea GT3 RS. Britanicii au vrut sa vada cum se comporta pe sosea o masina destinata in special circuitului.
Luni, 01 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Autocar critica noul BMW Seria 5

Autocar a testat de curand noua generatie a sedanului BMW Seria 5. Impresiile jurnalistului britanic nu sunt intru totul pozitive, asa cum probabil se asteptau fanii bavarezilor.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Duelul extremelor - Skoda Octavia 1.4 vs. Audi R8 V10

Britanicii de la Autocar au vrut sa vada cum se descurca un banal Skoda Octavia, in versiunea 1.4 si 122 de cai, impotriva unui supercar de talia lui Audi R8 V10. Pentru a complica datele problemei britanicii au ales un circuit ud.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Liniuta cu cele mai puternice SUV-uri ale momentului

Autocar a insirat la startul acestei curse patru dintre cele mai puternice SUV-uri ale momentului: BMW X6 M, Porsche Cayenne turbo, Range Rover Sport Supercharged si Infiniti FX50S. Castigatorul absolut este...
Luni, 07 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar scoate la incalzire noul Mercedes SLS AMG

Britanicii de la Autocar s-au bucurat de cei 571 de cai putere ai noului supercar Mercedes SLS AMG pe circuit. Primele impresii sunt rezumate in filmul urmator.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Abarth 500 Assetto Corse, turat la maxim de Autocar

Cea mai extrema versiune a modelului Fiat 500, un Abarth echipat cu kitul Assetto Corse, este scos la incalzire de Vicky Parrott pe circuitul de la Silverstone.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Ferrari 458 Italia, turatii maxime la Autocar

Noul Ferrari 458 Italia a ajuns in sfarsit si in mainile jurnalistilor britanici de la Autocar. Impresiile specialistilor sunt rezumate in imaginile urmatoare.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar testeaza in premiera noul supercar Lexus LF-A

Desi abia a fost expus publicului astazi in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, supercarul Lexus LF-A a incaput pe mana britanicilor inainte de debutul oficial. Primele impresii de la volanul sportivei sunt rezumate in filmul urmator.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Opel Astra

Jurnalistii britanici de la Autocar au avut deja ocazia de a testa noua generatie a modelului Astra.Primele impresii au fost sintetizate in filmul urmator.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Video

Duel istoric: Vechiul Nissan Skyline GT-R se lupta cu noul GT-R

Cel mai nou episod al rubricii "Cunoaste-ti stramosii", inaugurata de britanicii de la Autocar, aduce in prim-plan un duel intre actualul nissan GT-R si stramosul sau R34 GT-R Skyline.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 si Cadillac CTS-V, "liniuta" la Autocar

Britanicii de la Autocar au incercat sa testeze performantele sedanurilor BMW M5 si Cadillac CTS-V intr-o confruntare desfasurata in linie dreapta.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Opel, video, Lamborghini, Lexus, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru