VIDEO: Duelul extremelor - Skoda Octavia 1.4 vs. Audi R8 V10

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.01.2010
Britanicii de la Autocar au vrut sa vada cum se descurca un banal Skoda Octavia, in versiunea 1.4 si 122 de cai, impotriva unui supercar de talia lui Audi R8 V10. Pentru a complica datele problemei britanicii au ales un circuit ud.

Comentarii (11)

  • cam orice super car s-ar comporta la fel pe un circuit ud,( chiar foarte ud ) si din cauza suprafetei foarte mare de contact , acvaplanarea este cam inevitabila....
    11 6
  • ce fraieri
    Baietelul ala de la autocar pare convingator, mai ales ca-si scoate casca de fiecare data cand e filmat din interior....

    Trucaj ieftin. Stiu ca si Top Gear fac d-astea, dar macar nu-ti dai seama atat de usor...
    9 14
  • autocar
    penibili... mai ales la faza cu casca
    6 8
  • as21ro
    asa nu!
    Chiar ca a fost penibila faza cu casca.... cam lipsa de pro in filmare... pacat...
    8 6
  • Care este ideea?
    cgc
    Cred ca "circuit-ul" ala avea undeva la max 1km lungime (ceva gen pistele de kart cu 7 lei tura de pe la noi) iar R8-ul era incaltat cu cele mai slick pneuri si condus subturat pt ca altfel diferenta ar fi fost mult mai mare. Diferenta dintre masinile astea este atat de mare incat ceea ce incearca sa ne spuna baiatul asta este mai mult decat penibil. La ruliul pe care il avea Octavia aia, nu avea cum sa ia curbele mai strans ca R8-ul nici in cele mai ude vise.
    7 15
  • Octavia preFacelift
    Pot sa va sa va spun ca Octi 2 este surprinzator de stabila pentru ce inaltime are (suspensie independenta pe spate).
    Ar fi fost interesanta o comparatie intre Ocit 2 si un X5 sau Q7 in aceleasi conditii ;)
    8 9
  • Mircea
    Casca
    Treaba cu casca e una simpla. Cand au cronometrat avea casca, iar atunci cand au explicat curbele si comportamentul din interiorul masinii au facut inca un tur. Ce e asa de greu? Doua ture!
    17 1
  • mda ... au cam exagerat un pic cu comparatia asta ... adica.. sa fim seriosi , era ud , dar ... r8 accelereaza de n'spe mii de ori mai tare pe liniutele drepte si nu are cum sa scoata un timp apropiat de cel al acelei Octavia ... sa fim seriosi totusi :)

    mult mai belea era daca puneau zapada pe circuit si slikuri pe r8 ( evident pe octavia ceva de iarna ) - atunci ii credeam pe cuvant :)

    Din filmul asta eu personal, daca as fi praf de tot la cunostinte despre masini , m-as gandi ca, pe ploaie , un supercar este vai steaua lui si risti sa te opresti in primul gard datorita acvaplanarii. Dar cu totii stim ca pana si supercarurile pot avea pneuri care sa se comporte bine pe apa :) . Problema este ca astia compara mere cu pere , si pe deasupra lasa merele la soare sa se strice un pic inainte de comparatie :)
    4 3
  • treaba cu casca
    treaba cu casca e simpla. circuitul nu-l parcurge cacsacarul ala cu microfon ca el probabil scoate o ora. el este filmat dar testul il face un pilot
    4 1
  • boghymark
    Gata Ioane ne-ai elucidat,sa nu mai prind vreunul ca se leaga de casca, da? :)))........
    2 0
  • un mirat
    ma intreb si eu
    Ce au englezii astia de fac teste proaste pt masinile scumpe?! O fi din invidie sau testele or fi pe bune?! Daca testele sunt pe bune atunci toate comentariile negative sunt fara rost?!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru