Motoare Mercedes-Benz

Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan, fratele german al lui Renault Kangoo, primește un motor 1.2 benzină turbo și o transmisie automată

Mercedes-Benz a aplicat o nouă actualizare în gama Citan. Utilitara împrumutată de la Renault primește în ofertă o motorizare 1.2 benzină turbo, disponibilă și cu o transmisie automată cu două ambreiaje.
Marti, 28 Iulie 2015 | General

Mercedes-Benz: "Sistemul de injecție cu apă anunțat de BMW este prea complex și nu îl vom implementa în serie"

După ce BMW a prezentat un sistem de injecție cu apă, cei de la Mercedes-Benz au declarat că nu plăuiesc o tehnologie similară în ofertă deoarece este prea complexă.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Premii auto

Motorul Anului 2015: BMW i8 întrerupe șirul de victorii al lui 1.0 EcoBoost. Lista completă a câștigătorilor

BMW a fost marele câștigător al ediției 2015 a premiilor Motorul Anului. Sistemul de propulsie al lui i8 i-a adus victoria la general, la clasa de cilindree și la categoria motoarelor nou lansate.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Vineri, 08 August 2014 | Autoipoteze

Nissan 370Z va fi înlocuit în 2016 de un model numit Z35, care va avea motorizări Mercedes-Benz

Parteneriatul dintre Daimler şi Renault-Nissan va aduce noutăţi importante în gama de roadstere a japonezilor, 370Z urmând să fie înlocuit de un model care va avea motorizări şi de la Mercedes-Benz.
Marti, 05 August 2014 | Industrie

Daimler îşi va mări participaţia la Aston Martin

Daimler a decis să îşi mărească participaţia la Aston Martin şi să întărească parteneriatul cu marca britanică. Nemţii vor furniza şi componente electronice pentru marca din Gaydon, pe lângă motoarele V8 dezvoltate de divizia AMG.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Divizia AMG de la Mercedes-Benz a publicat specificaţiile tehnice ale noului motor V8 twin-turbo de 4.0 litri pe care îl va monta sub capota fratelui mai mic al lui SLS AMG, văzut de unii drept succesorul acestuia.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG se aşteaptă la o creştere de 50% a vânzărilor în 2014

În lumina rezultatelor de vânzări peste aşteptări înregistrate în 2013 şi în primul sfert al anului 2014, şeful diviziei de performanţă de la Mercedes-Benz spune că vânzările ar putea să crească cu până la 50% în decursul anului curent.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes-Benz ar putea oferi motorul turbo de doi litri şi sub capota altor modele

Motorul 2.0 turbo de 360 CP şi-ar putea găsi un cămin şi sub capota altor modele din gama Mercedes-Benz, spune şeful diviziei AMG, Tobias Moers.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse: gama completă de motorizări

Gama completă de motorizări a noului Mercedes-Benz C-Klasse a fost deconspirată de presa germană. În afară de AMG, există încă 10 motoare, versiuni cu tracţiune integrală şi chiar doi hibrizi.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte revenirea la motoarele cu şase cilindri în linie

Mercedes-Benz va reveni la motoarele cu şase cilindri în linie la aproape 20 de ani de la înlocuirea acestora în gamă. Acestea vor face parte dintr-o nouă familie de motorizări, care vor avea o configuraţie modulară.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse va primi în această vară un motor 1.6 turbo

Mercedes-Benz va introduce un motor turbo de 1.6 litri în gama C-Klasse. Unitatea va oferi cuplul maxim încă de la 1.250 rpm şi va fi la fel de economic ca un diesel, spun oficialii mărcii.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea renunţa definitiv la motorizările V12 pentru SL

Modelele Mercedes-Benz SL600 şi SL65 AMG au fost eliminate din oferta constructorului. Acestea ar putea fi echipate cu V8-uri odată cu debutul noii generaţii de SL.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, Mercedes SL, motoare Mercedes, Mercedes-Benz SL, motoare Mercedes-Benz, downsizing, downsizing Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru