Downsizing

Joi, 25 Mai 2017 | Industrie

Volkswagen avertizează că downsizing-ul nu mai poate continua: "Dacă facem motoare mai mici, vom avea probleme cu emisiile și costurile"

Volkswagen considera că producătorii vor renunța la dezvoltarea unor motoare mai mici decât în prezent, întrucât în caz contrar vor avea parte de probleme cu emisiile și costurile.
Luni, 06 Februarie 2017 | Industrie

Volkswagen anunţă sfârşitul downsizing-ului: "Nu vom construi motoare mai mici decât cele pe care le avem în prezent"

Volkswagen a anunţat că nu va dezvolta motoare diesel şi pe benzină mai mici decât cele pe care le are în prezent, întrucât acestea tind să aibă emisii mai mari în regim real de funcţionare.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Tehnologie

Au avut japonezii dreptate? Noile teste reale de consum vor înlocui motoarele mici turbo: "Consumă mai mult în viața reală decât cele aspirate"

Atunci când testele de emisii nu se realizează în laborator și trec în traficul real, motoarele turbo de cilindree mică sunt dezavantajate la emisii și consum. Constructorii se gândesc să readucă în prim-plan motoarele aspirate și diesel-urile de cilindree mare.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Modele noi

Porsche Macan devine mai accesibil: SUV-ul primește un motor 2.0 turbo cu patru cilindri și coboară la 60.000 de euro

Macan trece la moda motoarelor de cilindree redusă cu turbocompresor. Noul 2.0 turbo devine versiunea de bază a SUV-ului german și oferă 252 de cai putere.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda începe downsizing-ul: japonezii vor face motoare VTEC Turbo de 1.0 și 1.5 litri

Honda va lansa două noi motorizări VTEC Turbo în Europa peste doi ani. Primul model care le va primi este a zecea generație a lui Civic, programată pentru lansare în 2017.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Downsizing-ul ar putea atinge un nou nivel: o companie testează motorul care poate funcţiona cu doar doi din trei cilindri

Un furnizor german de componente auto lucrează la un sistem de dezactivare a cilindrilor pentru motoarele care au doar trei cilindri în linie. Sistemul poate reduce consumul de carburant cu cel puţin 3%.
Marti, 27 Martie 2012 | Tehnologie

Opel şi chinezii de la SAIC promit motoare de 1.0 şi 1.4 litri

Opel şi SAIC lucrează la o nouă generaţie de motoare cu trei şi patru cilindri, echipate cu injecţie directă şi supraalimentare. Unităţile vor oferi un consum mai mic cu 10% şi un cuplu motor mai mare.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea renunţa definitiv la motorizările V12 pentru SL

Modelele Mercedes-Benz SL600 şi SL65 AMG au fost eliminate din oferta constructorului. Acestea ar putea fi echipate cu V8-uri odată cu debutul noii generaţii de SL.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volvo pregăteşte motoare mai mici pentru 2013

În 2013, Volvo va lansa o gamă nouă de motorizări, care vor oferi emisii CO2 şi mai scăzute. Constructorul suedez nu a anunţat implementarea unor noi tehnologii pentru aceste motoare.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Porsche ar putea crea un Boxster cu trei cilindri

Porsche ia in considerare implementarea unui motor turbo cu trei cilindri pe viitorul Boxster pentru a reduce emisiile de CO2 la nivel de gama.
Joi, 19 Martie 2009 | Tehnologie

Volvo renunta la motoarele mari si va utiliza exclusiv patru cilindri!

Adio V8, T6 sau D5! Volvo are de gand sa isi "orneze" gama cu motoare turbo de cilindree mica care vor avea insa aceleasi performante cu ale celor mari.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, Volvo, vanzari, productie, mediu, motoare, V8, Boxster, motorizari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru