Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: modelul de performanță va oferi circa 700 CP și va fi lansat în 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG GT va primi o versiune extremă Black Series. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii de la Nurburgring. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 4.0 litri biturbo, însă "nu va fi un V8 tipic AMG".

Mercedes-AMG pregătește o versiune extremă a supercar-ului AMG GT. Conform surselor, viitoarea variantă va purta numele de AMG GT Black Series și va fi lansată în prima jumătate a anului viitor.

Conform declarațiilor făcute de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG, noul AMG GT Black Series va fi echipat cu un motor V8 biturbo, însă propulsorul va fi diferit de actualul M178. Mai mult decât atât, oficialul Mercedes-AMG spune că viitorul propulsor "nu va fi un V8 tipic AMG". Surse apropiate constructorului german spun că Mercedes-AMG GT Black Series va oferi circa 700 de cai putere.

În urmă cu câteva zile, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni pe circuitul german de la Nurburgring. Așa cum era de așteptat, prototipul a fost îmbrăcat aproape complet în camuflaj.

Tot pe lista noutăților, nemții vor trece o suspensie modificată și un pachet aerodinamic extrem.

În prezent, cea mai generoasă versiune din gama AMG GT poartă sufixul R (foto).

Motorul V8 biturbo de 4.0 litri oferă 585 de cai putere și 700 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.6 secunde.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru