Mercedes SLS AMG Roadster ar putea debuta luna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.03.2011
Mercedes ar putea grăbi dezvăluirea derivatului decapotabil SLS AMG Roadster. Modelul este programat să debuteze în toamnă la Frankfurt, dar maşina ar putea fi văzută luna viitoare la New York.

Mercedes ar putea grăbi lansarea modelului SLS AMG Roadster, programată să aibă loc în luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Constructorul german ia în considerare dezvăluirea derivatului decapotabil chiar luna viitoare, în cadrul Salonului de la New York.

Recentele imagini spion au dezvăluit stadiul avansat în care se află proiectul, inginerii finalizând problemele rabatării acoperişului. Dacă zvonurile se adeveresc, noul SLS AMG Roadster ar putea să împartă standul Mercedes de la New York cu o altă premieră, proaspătul C63 AMG Coupe.

Tot în cadrul salonului american, Mercedes mai are în plan dezvăluirea unui concept despre care nu se cunosc informaţii. Primele speculaţii anunţă un C-Klasse AMG Black Series sau un nou derivat al gamei ecologice, de tipul B-Klasse F-Cell. Nu este exclusă nici varianta expunerii unui derivat Black Series pentru supercarul SLS AMG.

Tot luna viitoare, Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul care va sta la baza viitoarei generaţii A-Klasse. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru