Clienții dictează: Mercedes-AMG va oferi doar versiuni cu tracțiune integrală

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a declarat că în viitor, toate modelele dezvoltate de divizia pe care o conduce vor fi disponibile exclusiv cu tracțiune integrală.

În urmă cu doar câteva zile, Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG, a declarat că începând cu 2021 toate versiunile semnate de divizia pe care acesta o conduce vor integra sisteme electrificate de propulsie.

Acum, șeful Mercedes-AMG mai are o veste interesantă pentru fani: în perioada următoare, versiunile cu roți motrice spate vor dispărea din gama constructorului german. Această decizie a fost luată ca urmare a cererii din piață.

"Clienții au venit cu un răspuns, iar cei mai mulți dintre aceștia își doresc versiuni cu tracțiune integrală. În trecut, atunci când ofeream standard un model cu roți motrice spate, iar tracțiunea integrală exista doar pe lista de opționale, peste 90% dintre clienți alegeau versiuni 4Matic", a declarat Tobias Moers.

Aceeași regulă ar urma să fie aplicată și în cazul viitorului Mercedes-AMG GT (foto).

"Când discut cu clienții despre Mercedes-AMG GT, mulți dintre ei întreabă de sistemul 4Matic. Spre exemplu, cei din Munchen întreabă întotdeauna de sistemul de tracțiune integrală.

Cred că se gândesc la siguranță și stabilitate", a completat Moers.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • Mi se pare normal. La nivelul de putere la care s-a ajuns la ora actuala, e nebunie sa mai ai o singura punte motrica. Nu mai vorbim de performante la plecarea de pe loc, reprize de la 120 km/h in sus, stabilitate pe ploaie, zapada, etc.

    Treaba cu dezactivarea puntii fata, in oferta acum pe E Class, e ok. Dar cati din clienti simt nevoia sa fie din cand in cand huligani si sa faca drifturi cu o masina care e facuta pentru eleganta si clasa? Acei 10% mai au inca oferte destule in gama Mercedes sau la altii.

    Filozofia Mercedes include cu siguranta performante de varf dar nu pentru piloti de drumuri publice.
    4 3
  • @pamfleșteanu
    "Punte motrică"...dute odata și da BAC-ul. Mercedes nu tine cont de părerile tale, ok?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru