Aston Martin pregătește 10 lansări în următorii doi ani: SUV-ul DBX ar putea primi o versiune electrică sau hibridă

de Paul Cosma
Luni, 21.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin va lansa 10 versiuni noi pentru modelele sale în următorii doi ani, pe listă fiind și o posibilă variantă electrificată pentru SUV-ul DBX.

În vara acestui an, Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Cu peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013, Moers are acum o listă de priorități în ceea ce privește viitorul Aston Martin.

Noul CEO al constructorului din Gaydon a anunțat 10 lansări pentru următorii doi ani. Mai exact, Aston Martin va lansa 10 versiuni noi pentru modelele existente, prioritatea fiind DBX.

Potrivit primelor informații, SUV-ul britanic ar putea primi o versiune electrică sau hibridă, tehnologia urmând să fie oferită de partenerii de la Mercedes-Benz.

Tobias Moers susține că Aston Martin dorește să se concentreze în continuare pe dezvoltarea “in-house” a motoarelor sale, în ciuda colaborării cu grupul Daimler.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru