Nou record de vânzări pentru Aston Martin: creștere de 25% în 2018, cu Vantage și DBS Superleggera printre cele mai căutate modele

de Paul Cosma
Joi, 28.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vânzările Aston Martin au crescut anul trecut cu 25%, marcând un nou record pentru constructorul britanic. În 2018, Aston Martin a vândut puțin peste 6.400 de mașini, printre cele mai căutate modele fiind Vantage și DBS Superleggera.

2017 a fost cel mai bun an din ultimul deceniu pentru britanicii de la Aston Martin. Asta până când constructorul a anunțat că vânzările sale din 2018 au crescut cu 25%.

Noul record pentru Aston Martin a însemnat vânzări de 6.441 de unități, chiar pe fondul incertitudinilor din piața auto britanică. Astfel, producătorul din Gaydon se alătură McLaren și Ferrari, branduri care au înregistrat și ele creșteri în 2018.

Rezultatul Aston Martin a fost ajutat de vânzările modelelor Vantage și DBS Superleggera, cu o contribuție majoră la volumul total din 2018.

Cele mai mari creșteri avute de Aston Martin au fost înregistrate pe piața americană (38%) și în China (31%), în timp ce vânzările au sporit cu 17% în Marea Britanie.

Oficialii constructorului sunt optimiști că 2019 va fi încă “un an de creștere” pentru Aston Martin.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Mai sa fie....
    Astia nu sunt tot din Marea Britanie?!? La ei nu e BREXIT?!?
    Poate le zice si celor de la JLR cum se face...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru