Aston Martin lansează ediția limitată DBS Superleggera TAG Heuer: 50 de exemplare echipate cu un pachet de caroserie cu elemente din fibră de carbon

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 23.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat primele fotografii și detalii referitoare la ediția specială DBS Superleggera TAG Heuer. Modelul producătorului britanic a primit câteva modificări estetice și o serie de îmbunătățiri la nivel interior.

Constructorul britanic Aston Martin și producătorul de ceasuri TAG Heuer au colaborat pentru dezvoltarea unui DBS Superleggera cu totul și cu totul special. Noua versiunea poartă numele de DBS Superleggera TAG Heuer Edition și va fi produsă în doar 50 de unități.

La nivel estetic, clienții nu vor putea aduce modificări. Britanicii spun că ediția specială va fi comercializată exclusiv cu o caroserie vopsită în nuanța Monaco Black, cu o serie de accesorii din fibră de carbon și cu anvelopele Pirelli Color Edition cu detalii de culoare roșie.

Pentru interior, britanicii propun scaune acoperite cu piele și Alcantara, cusături roșii și logo-ul Tag Heuer amplasat pe spătarul acestora.

Ediția specială DBS Superleggera TAG Heuer nu oferă și modificări la nivelul perfromanțelor. Sub capota modelului britanic se află un V12 biturbo de 5.2 litri capabil să ofere 725 de cai putere și 900 Nm, resurse suficiente pentru un sprint 0-100 km/h în doar 3.4 secunde.

Constructorul britanic a menționat că fiecare exemplar DBS Superleggera TAG Heuer Edition va fi oferit împreună cu un ceas semnat TAG Heuer.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru