Cea mai nouă maşină a lui James Bond s-a vândut: Aston Martin DB10 a adunat 3 milioane de euro

de Daniel Popescu
Vineri, 19.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a reuşit să vândă la licitaţie un exemplar al modelului DB10 din filmul Spectre cu peste 3 milioane de euro, mult peste aşteptările constructorului britanic.

Aston Martin a anunţat la sfârşitul anului trecut va vinde la licitaţie unul dintre cele 10 exemplare DB10 folosite la producţia Spectre, cel mai nou film din seria James Bond.

Vorbim despre un model realizat special pentru acest film, însă chiar şi aşa producătorul nu se aştepta să aibă un succes atât de mare la licitaţie. Exemplarul a fost vândut la licitiatie la Londra cu 2.434.500 de lire sterline, echivalentul a puţin peste 3 milioane de euro, însă cumpărătorul a rămas anonim.

În plus, nu ai nicio şansă să-l vezi pe şosea la volanul noii sale bijuterii de lux, întrucât maşina nu este omologată să circule pe drumurile publice. Cu alte cuvinte, noul proprietar va fi nevoit să-l ţină în garaj toată viaţa şi cel mult să-l prezinte apropiaţilor pasionaţi de universul Aston Martin sau de filmele cu James Bond.

Urmareste Automarket
Merită menţionat că exemplarul scos la licitaţie nu a fost niciodată utilizat în filmul Spectre, ci a fost folosit doar cu scop de prezentare şi promovare a producţiei.

Toţi banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi asociaţiei Medici Fără Frontiere, organizaţie care oferă sprijin medical victimelor conflictelor armate sau epidemiilor din întreaga lume.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru