Land Rover lansează noul Defender V8 Bond Edition. Producție limitată la 300 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de Vehicule Speciale din cadrul Land Rover a dezvoltat noul Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, "No Time To Die". Producția va fi limitată la 300 de exemplare.

Nu numai Aston Martin are o legătura strânsă cu celebrul spion britanic creat de Ian Fleming, ci și Land Rover Defender.

Cum cel de-al 25-lea film din seria James Bond, "No Time To Die", va debuta pe marele ecran la finalul acestei luni, cei de la Land Rover au decis să marcheze momentul cu o ediție specială bazată pe noul Defender V8.

Botezată sugestiv Defender V8 Bond Edition și creată de Land Rover SV Bespoke, aceasta va fi replicată în doar 300 de exemplare comercializate la nivel global. Modelul aniversar va fi disponibil în ambele variante de caroserie 90 și 110.

Designul este inspirat de modelele Defender care apar în cea mai nouă parte a francizei James Bond. Pachetul Extended Black, jantele cu diametrul de 22 de inch finisate în Negru Luna Gloss, etrierele față vopsite în Albastru Xenon și emblema spate "Defender 007" vor scoate în evidență toate cele 300 de exemplare.

Pentru interior, divizia britanicilor a pregătit praguri iluminate, inscripționate cu "Defender 007", o animație specială pentru ecranul tactil al sistemului multimedia Pivi Pro și o grafică unică "007" proiectată de luminile de curtoazie noaptea sau în condiții de lumină slabă.

De asemenea, fiecare exemplar special va dispune la interior de o gravură laser care arată că este "1/300" și de logo-ul diviziei SV Bespoke.

Fiind un Defender V8 la bază, modelul special este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri, supraalimentat, care dezvoltă 525 de cai putere și 625 Nm cuplu. În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 5.2 secunde (Defender V8 90), iar viteza de top este de 240 km/h.

via Land Rover

Comentarii (5)

  • mircea badea
    mda, se duce bond dupa teroristi pe dune si prin paduri(de palmieri) cu ea..

    talibanii cate au comandat de la cia?
    8 1
  • Edikkk
    V8 să facem planeta praf

    Mda

    Pentru 400 de nebuni care să se dea mare cât de mari sunt , şi de fapt creier de găină
    2 18
  • Da mai. Unii isi traiesc viata si altii ca tine se oftica de pe margine. Nimic nou. Ce mai face poloul?
    Dar nu dispera, vei ocupa un loc in fata in paradisul eco ce se prefigureaza progresist peste 100 de ani. Sa vezi ce eco e cand ai numai iarba si flori deasupra. Plus rame si alti viermi in lateral si dedesupt.
    10 2
  • Edikkk
    Unii îşi mai trăiesc viaţa :)))

    Poţi să ţi-o trăieşti şi cu o maşină electrică, nu trebuie să omori pe alţii cu noxele tale.

    Dar stai, asta e maşină de interlopi şi bombardieri.

    Mda
    2 3
  • @E- DICK
    Nu poti sa traiesti cu o electrica, desteptul planetei, decat daca esti ca tine, adica somer cu o gramada de timp liber de pierdut.
    Un om care ajunge seara la 8 de la munca, nu sta sa incarce troaca electrica, unii vor sa plece in weekend sa se distreze, sa se relaxeze, fara griji, fara prize, fara aplicatii, fara stat 2 ore sa incarce si tot asa.
    Si de unde sti tu ca moare lumea de la noxele de la masini? Nu moare nimeni, decat neuronii tai, aia doi, au decedat demult.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru