Aston Martin DB10: prima imagine cu noua maşină a lui James Bond

de Bogdan Mirică
Joi, 04.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Bond va avea parte de o maşină creată special în pelicula care îi poarte numele. Este vorba despre un Aston Martin DB10 prezentat astăzi. Tot astăzi s-a anunţat şi dispariţia a nouă maşini care urmau a fi folosite în film.

Nici nu s-au consumat bine zvonurile privind prezenţa micului Fiat 500 în viitoarea peliculă James Bond, că au şi apărut primele informaţii despre o altă maşină pe care Agentul 007 o va conduce în film.

James Bond va conduce un Fiat 500 în următorul film

Este vorba despre Aston Martin DB10, o creaţie specială a constructorului britanic, prezentată oficial astăzi, cu ocazia anunţului făcut de Pinewood Studios la Londra. Casa de producţie a făcut public numele filmului James Bond cu numărul 24. El se va numi Spectre, o abreviere de la „SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion”, organizaţia teroristă din filmul lui Ian Fleming.

Vedetele noii pelicule James Bond Spectre

Filmările vor începe mâine în mai multe oraşe din lume: Pinewood, Mexico City, roma, Tanger şi Erfoud, ambele din Maroc, precum şi Solden, Obertilliach şi Lacul Altaussee, toate din Austria. Filmul va regizat de Sam Mendes şi va fi dezvăluit oficial în data de 6 noiembrie 2015.

Din distribuţie vor face parte Daniel Craig, Monica Bellucci, David Bautista, Andrew scott, Lea Seydoux, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

Esential 9 maşini ce urmau a fi folosite în film au fost furate din Germania.
800.000 de euro este valoarea estimată a celor 9 maşini furate.
24 de filme are seria James Bond, incluzând aici şi Spectrum.
Cât priveşte maşina pe care o va conduce James Bond, exemplarul unic Aston Martin DB10, este foarte probabil ca acesta să anticipeze viitoarea filosofie de design a constructorului britanic, cu linii agresive, evoluate din actualul aspect al modelelor.

Noul DB10 va fi primul model din era noilor produse propulsate cu motoare Mercedes AMG, ceea ce înseamnă că sub capotă se va afla un V8 sau un V12 construit la Affalterbach.

Nouă maşini furate din flota filmului James Bond

Odată cu anunţul noului film, apar şi veşti proaste din Germania.

Nouă maşini Land Rover, pregătite să debuteze în film, semn că publicul britanic şi preferinţele lui nu au fost uitate, au dispărut ca prin minune. Se pare că toate exemplarele au fost furate din Land rover Training Center, o unitate de testare pentru vehiculele constructorului britanic.

Cinci dintre cele nouă maşini erau unităţi Range Rover Sport, create special pentru filmări. Potrivit primelor informaţii, toate cele nouă maşini aveau o valoarea combinată de 800.000 de euro.

Un nou set de maşini va fi pregătit de constructorul britanic, însă modificarea lor va mai dura ceva timp, motiv pentru care filmările ar putea întârzia. Poliţia germană nu a reuşit să dea de urma maşinilor furate şi susţine că cei care au operat sunt infractori cu experienţă, având în vedere că nu există multe indicii.

Comentarii (3)

  • Andrei
    Este difuzare live...astept sa vad filmul in care o sa apara acest minunat Aston Martin,cine doreste sa se uite...scrie pe youtube "jamesbond007 channel" si gaseste evenimentul live. Frumos acest DB10!
    5 0
  • i-au redesenat grila, ca sa nu mai semene cu noile forduri
    1 0
  • jo steve
    COOL
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru