James Bond va conduce un Fiat 500 în următorul film

de Bogdan Mirică
Joi, 04.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul film din seria james Bond va marca apariţia unui Fiat 500. Emblematicul model italian va fi condus de Agentul 007.

Ultimul film din seria James Bond a fost un succes răsunător pentru cinematografe. Era oarecum normal ca pelicula să lase loc şi pentru o continuare. Din păcate, în ultimele scene ale vechiului Skyfall, James Bond distruge clasicul său Aston Martin DB5.

Motiv pentru care, spionul 007 are nevoie de o altă soluţie de mobilitate în viitorul Bond 24, aşa cum este anticipat să se numească filmul. Iar soluţia de mobilitate va veni tocmai din Italia. James Bond va conduce un Fiat 500 în locul vechiului Aston Martin.

Rolul principal va fi atribuit tot lui Daniel Craig, care va conduce modelul Fiat într-o cursă nebună pe străzile oraşului Roma. Potrivit unor surse din interiorul platoului de filmare, maşina folosită de Bond va avea o viaţă scurtă, întrucât scena se va sfârşi la marginea oraşului vatican, unde 500 va fi distrus.

Urmareste Automarket
Deşi majoritatea britanicilor au fost revoltaţi la auzul veştii, pentru că James Bond a folosit cu precădere vehicule produse de Jaguar, Land Rover sau Aston Martin, trebuie să precizăm că numai o singură scenă îl va avea ca protagonist pe micul 500.
Aşa cum s-a întâmplat în trecut şi cu Ford Ka.

Prin urmare, ne putem aştepta ca agentul secret să conducă şi o maşină britanică, cel mai probabil un Aston Martin.

Comentarii (3)

  • Craig va avea ca dublura pe Peter Dinklage in scena cu 500. Englezii au rasuflat usurati...
    4 1
  • mishazaitev
    Ma intreba ce-ar fi daca in locul lui Craig ar juca Brosnan? Ar fi i ncaput in el? Rautacisme ....
    3 1
  • pai d'aia i-au dat tanc in Golden Eye...

    maine poimaine se vor juca cu modele radiocomandate
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru