Noua generație Land Rover Defender va “juca” în viitorul film cu James Bond: pelicula “No Time To Die” are premiera în 2 aprilie 2020

de Paul Cosma
Miercuri, 13.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a anunțat că noua generație Defender va primi un rol în viitorul film cu James Bond. Pelicula “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.

În luna septembrie, Land Rover a prezentat o nouă generație a legendarului Defender. Cu motorizări diesel și pe benzină, dar și o versiune cu încărcare la priză, noul Defender beneficiază de o serie de tehnologii de ultimă generație și promite o experiență interesantă pentru cei care caută off-road adevărat.

De o experiență interesantă se vor bucura și fanii filmelor cu James Bond, după ce Land Rover a anunțat că noul Defender va “juca” în a 25-a peliculă din celebra serie.

Constructorul a publicat imagini cu noul Defender pe platourile de filmare. Modelul a fost pus la încercare de echipa de cascadori, care s-a arătat impresionată de abilitățile lui Defender în diferite situații.

Astfel, Land Rover continuă parteneriatul cu EON Productions pentru filmele cu James Bond, colaborare începută în 1983.

Filmul “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.

Via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru