Bentley confirmă variantele cabrio şi coupe pentru Mulsanne

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.09.2011
Bentley intenţionează să lanseze mai multe variante pentru modelele Continental şi Mulsanne. Vârful de gamă se pregăteşte să primească variante cabrio şi coupe.

Bentley rămâne una din perlele coroanei grupului Volkswagen. Produsele sunt apreciate de clienţii cu un statut social înalt, însă comenzile nu sunt la nivelul aşteptărilor, brandul funcţionând încă în pierdere. Strategia englezilor este simplă şi se inspiră din cea folosită până acum de Porrsche, un alt brand important al grupului Volkswagen.

Wolfgang Durheimer, administratorul delegat Bentley, susţine că, pe viitor, "brandul va putea lărgi gama modelului Continental prin introducerea unor modele care nu se află momentan în ofertă. Dacă vom propune modele cu o masă redusă sau ediţii speciale vom avea succes. Trebuie să urmăm exemplul Porsche în acest sens".

Managerul mărcii din Crewe a recunoscut oficial că printre primele modele care vor da naştere unor noi variante se numără Mulsanne. Etalonul britanicilor va fi oferit şi în versiune cu ampatament mărit, însă Durheimer nu a precizat dacă această opţiune va fi disponibilă cu un preţ de listă sau numai la cerere.

Managerul a indicat însă că ţări ca Statele Unite şi China au un apetit deosebit pentru astfel de limuzine.

Durheimer a recunoscut şi că pe masa consiliului de decizie se află alte două variante ale lui Mulsanne, una cabrio şi una coupe, inspirate de succesul derivaţiilor lui Rolls Royce Phantom, principalul rival.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • dan ceapa
    masina
    vreau o masina luxoasa lamboorghini
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru