Bentley va oferi motorul V8 în două versiuni de putere

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.02.2011
Bentley lucrează la un propulsor V8, ce urmează a fi instalat pe Continental GT. Motorul va avea 4.0 litri şi va fi oferit în două versiuni de putere.

Esential

555 de cai putere ar putea dezvolta cea mai puternică versiune a motorului V8, pregătit de Bentley.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că branduri de lux din industria auto încearcă să se adapteze tendinţei generale de reducere a capacităţii motoarelor. Bentley lucrează în prezent la un propulsor V8 cu o capacitate de 4.0 litri, ce ar urma să echipeze viitoarele sale modele.

Informaţia a fost confirmată şi de oficiali, semn că producătorul de lux nu mai poate ignora reglementările tot mai stricte privind poluarea. Surse din interiorul constructorului britanic susţin că noul propulsor V8 va debuta oficial pe modelul Continental GT, urmând să fie disponibil în două versiuni de putere.

Alternativa entry-level va oferi aproximativ 415 cai putere, în timp ce alternativa bi-turbo va fi capabilă să livreze undeva la 555 de cai putere. Astfel, Bentley se va ţine de promisiune şi va oferi cel puţin 100 de cai putere pe litru.

Mai multe surse din interiorul Bentley au vorbit şi despre viitorul Mulsanne, limuzina aşteptată să sosească pe piaţă abia anul acesta.

Sub capota vârfului de gamă se va afla un propulsor V8 bi-turbo, de 6.75 litri, capabil să livreze cel puţin 505 cai putere şi 1020 de Nm.

via | autocar

Comentarii (2)

  • @ Automarket
    Bentley Mulsanne este deja pe piata si intreaga productie din 2011 a fost vanduta
    Insiders at Crewe havealso revealed that all of the £200k plus Mulsanne production for 2011 is already accounted for. This uses a 6.75-litre twin-turbo V8, which currently produces 505bhp and 752lb ft of torque.
    4 1
  • Bentley
    S-au prostit si astia...
    Mai ramane sa puna si L4-uri...ca doar se cer...
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru