Cu ce asortezi o mașină de 700 de cai putere? Cu un ceas Breitling creat special

de Bogdan Mirică
Marti, 17.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Breitling a creat un ceas special pentru noul Continental Supersports, cel mai puternic model din istoria Bentley, echipat cu 710 cai.

Între Bentley și Breitling, celebrul ceasornicar elvețian, există o colaborare care datează de câteva decenii. Prin urmare, lansarea celui mai rapid Bentley din istorie, adică noul Continental Supersports, nu putea trece neobservată în laboratoarele Breitling.

Ceasornicarul a decis să lanseze un ceas special, denumit Breitling for Bentley Supersports B55, creat special pentru viitorii clienți ai modelului. Ceasul este dezvoltat cu tehnologia SuperQuartz, caracteristică orologiilor dedicate motorsportului.

Așa se face că B55 vine cu un cronograf, un tahimetru electronic și funcție pentru cronometrarea tururilor. Funcția Chrono Rally poate înregistra timpul a 30 de probe speciale, iar funcția Regularity Rally poate fi folosită la cursele de mașini clasice.

De asemenea, Breitling s-a gândit că ceasul trebuie să indice și timpul de pe un alt fus orar.

Pentru că suntem în secolul 21, iar conectivitatea însemană totul, ceasul Breitling se poate conecta la o aplicație instalată pe telefonul mobil.

De aici, posesorul poate comanda mai multe funcții ale ceasului și poate salva timpii înregistrați pe circuit.

Ceasul creat de Breitling vine cu o carcasă din titan, cu limbi din fibră de carbon și cu două zone digitale, iluminate cu LED. Cureaua este din cauciuc și oferă detalii roșii pe margine. Bentley și Breitling au anunțat că vor produce doar 500 de exemplare ale ceasului, însă nu au publicat detalii despre preț.

Comentarii (17)

  • Ambele brand uri fac o treaba foarte buna ! Asocierea e mai mult decat ideala....Bentley nu am avut nu stiu cat de bun e. Dar Breitling-ul merge ceas :)
    11 2
  • Cand am citit stirea, nu era nici un comentariu. In sfarsit a aparut unul in care se scrie exact ce ma asteptam. Ceva de genul " mi-au dat hodorogii bani ca sa-mi trag un Breitling. Sa moara targul si automarket de oftica". Get laid,, stallion! Norocosule si balaoachesule!
    2 8
  • @Kotegaeshi
    Comentariul tau miroase rau a invidie ! Te oftici ca mi-au dat si tie cand erai de varsta mea abia aveau ai tai sa iti dea o eugenie sau ce ?
    8 2
  • da, bah, asa este .Ma roade invidia de nu mai pot. Nu am de ce sa te invidiez. Nu te intrece nimeni la minciuni. Doar te lauzi. Esti si tu un oltean rupt in dos de foame. Poti sa demonstrezi ca nu este asa? N-ai cum! Hai sa traiesti!
    3 7
  • @Kotegaeshi
    Ha ha ha :))))))) nu am cum sa demonstrez demonstrat ? Eu am pus garajul meu la raspunsuri nu l-ai vazut ? ....vrei si ceasul ? Lasa mail si iti fac poza cu un biletel pe el cu numele tau. ! Sincer nu am vazut un om mai ofticos ca tine ! Cand vezi ca e unu peste tine hop nu e real :)) asta e consolarea saracului :)))
    7 3
  • Da mah. Sunt sarac si ma oftic! Si cum ziceai ca-l cheama pe babacu? Gepeto,nu? Avantajele internetului? Poti sa fii ce vrei . Nabab, poti sa ai un garaj care rivalizeaza cu cel al lui Leno. Pinochio ce esti. Cand vezi ca e unu peste tine......De aia nu ai si tu o prietena.
    3 6
  • @Kotegaeshi
    Nici nu ai tupeu sa imi dai o adresa de mail sa iti arat Breitling-ul si sa iti pun un biletel cu dedicatie :))... probabil sa nu cumva sa iti crape inima de ciuda ! Inca te mai minti singur ? Nu te duce deloc dovleacul ala de iti sta degeaba infipt in gat. De ce as minti in legatura cu ce am aici cand oricum nici nu imi stie nimeni numele sa nu mai zic sa imi pun poza mea sa ma pot lauda la o adica ? Te asigur ca acolo unde se comenteaza si nu exista nume real sau poza personala nu minte nimeni pt. ca nu are interes. E locgic. Eu mi-am pus garajul si nu poate fi contestat de nimeni. Ceasul la fel e un mizilic daca luam in calcul banii care s-au investit in masini. Deci ce e asa mare lucru sa ai un Breitling de 3300 de euro ? Bine...pt tine e mare lucru ca la cat de amarastean esti cred si eu ca 3300 de euro e o avere pt. tine :)))
    7 3
  • logic scz,
    8 3
  • Mare lucru sa ai un ceas de mai putin de 5000 euro , nu e nimic.Mare lucru sa ai ceva creier,este ceva. Cu toti banii pe care ii au ai tai(cica) , un transplant de creier, nu vor putea sa-ti faca. Trepanatule!
    Pinocchioooo!
    Lasa dracului minciunile alea oltenesti!
    0 4
  • @Kotegaeshi
    Te roade garv invidia si nu ai dupa ce bea apa iar tu imi spui mie ca nu e mare lucru ce am cand tu nu ai nici Pobeda. Un om care refuza realitatea ca tine nu demonstreaza decat ca e super complexat de situatia precara in care se afla. Ala esti tu !
    4 0
  • Bah, tampitule, m-am laudat eu cu ce au parintii mei? Nu am spus niciodata ce am sau ce nu. Si nici nu o sa spun. Numai un cacat oltenesc ca tine se lauda cu ce au parintii. Vad ca pe tine te face un ceas, sau dracu stie ce altceva. Sa fiu invidios pe un rahat de 27 de ani care nu este in stare de nimic? Sa fiu invidios pe o loaza ,care traieste pe spatele parintilor? La 27 de ani si ceva sa nu incerce sa-si castige propriul ban? Poti sa spui ce vrei, pentru mine esti doar un putzopalmist, care minte .Esti oltean, esti mincinos.Nu generalizez, dar tu esti exceptia care intareste regula. Cum dracu, poti sa minti in halul asta? Si ii implici si pe parinti. Cat de jalnic poti sa fii!
    0 3
  • @Kotegaeshi
    :)))) Se vede clar cum refuleaza invidia din tine ! Ti-am mai spus nu cred ca mai prinzi pastele in conditiile astea. Nu am mintit cu nimic. Totul e evident ca e al meu. Nu are cum sa fie al altuia daca e user-ul meu si atatea poze din acelasi loc. Ti-am mai spus daca ai trecere prin VL sa vi la casa str. Mihai Viteazu nr. 5 suni ca sa te umilesc putin.
    Sa imi castig primii bani ? Pt. ce ? Nu am destui ? Ce sa mai fac cu altii ? De ce m-as duce sclav pe usi straine sa ma chinui ca tine ? EU am pt. 100 de ani de acum inainte sa traiesc in lux. Asa ca nu am nevoie de munca.....
    3 0
  • Stiu.Bla,bla,bla Imperiu de 100 de ani, viatza luxoasa..... Sclavi,usi strainePoze"reale" cu mii de masini, biletzele si ceasuri, copilarii fericite....Bullshit! Poate sa confirme cineva, in afara de tine? Nope! So , shut the back door, looser!
    0 2
  • @Kotegaeshi
    Chiar tu poti sa iti confirmi venind la poarta mea sa te convingi si sa ma vezi in persoana. Ce vrei mai mult ? Nu te astepta in schimb la o primire ospitaliera...mai degraba la un pumn in bot.
    1 0
  • Pot sa-ti fac publica adresa? La sectiunea intrebari si raspunsuri? Poate se duce cineva in Valcea sa vada viloiul parintilor tai(tot nu te cred).Gardul ala , alb cu verde......Nu e prea cool!
    Scorpionul da cu pumnuletzul! M-ai spart! Zmardoi de bani gata!
    0 1
  • @Kotegaeshi
    Evident ca poti ! Nu e gardul verde al meu ci ala grena... Nu am ce sa ascund....normal ca nu crezi daca esti cu probleme la tartacuta....asta e boala sa stii !
    1 0
  • Bah, in Oltenia , culoarea verde este verde. Deci tu slugaresti la cealalta poarta. Aia maronie, rosiatica, grena.....whatever. nu te cred si pace. nimeni nu poate sa adevereasca ce cacat mananci talica. You are nobody!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru