Performanţele se răsplătesc cu bani: Continental oferă bonusuri de 600 de euro pentru angajaţii din România

de Daniel Popescu
Joi, 24.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiecare angajat din România al producătorului de cauciucuri Continental va primi un bonus de 600 de euro pentru performanţele obţinute de companie în 2015.

Producătorul de cauciucuri şi componente auto Continental a anunţat joi că va oferi bonusuri în valoare totală de 150 de milioane de euro celor peste 200.000 de angajaţi pe care îi are în întreaga lume, ca urmare a profiturilor înregistrate pe parcursul anului trecut.

Compania are o prezenţa puternică în România, cu o fabrică de anvelope la Timişoara, fabrici de componente industriale la Timişoara şi Carei (judeţul Satu Mare) şi o uzină de componente auto la Sibiu, iar fiecare angajat din ţară va primi un bonus de 600 de euro.

"Angajaţii noştri sunt cei care transformă Continental într-un angajator foarte atractiv. Ei creează cu succes mobilitatea prezentă şi viitoare. Munca, angajamentul şi realizările lor au contribuit din nou la creşterea sustenabilă a companiei, într-un mediu economic plin de provocări", spune Anica Stoica, directorul de personal Continental România.

Suma oferită drept bonus este cu 20% mai mare decât cea de anul trecut şi a fost stabilită inclusiv în funcţie de nivelul local al salariilor şi veniturilor populaţiei.

De altfel, valoarea medie a bonusului per angajat la nivel global a fost de circa 750 de euro.

Via Continental

Comentarii (6)

  • E frumos gestul. E bine ca le da . de ce le da mai putin decat altora, n-am inteles...
    6 2
  • Continental este cel mai pare factor de poluare din Timisoara.
    4 9
  • Inainte de toate,e vorba de concernul Continental,care e format din Continental Tires,Continental Automotive si Contitech. Si daca tot suntem de domeniul auto,adica automotive,ar trebui sa stiti ca in Timisoara este cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din cadrul concernului,cu peste 3000 de ingineri.Mai usor cu cauciucurile alea,Continental inseamna mult mai mult decat cauciucuri,..Verificati doar cate dintre componentele electronice ale oricarui producator de automobile de pe piata sunt facute de Continental(a.k.a Siemens VDO de pe vremuri)
    3 1
  • Deci angajatii Continental din Ghimbav, Brasov nu primesc? Nasol.
    1 0
  • @ion bonusul asta are un pret! asta e! ce castigi pe o parte dai pe alta !
    1 0
  • @ion de acord cu tine, dar ajuta la bunăstarea Banatului, practic nu exista șomaj in zona.
    Vrei aer curat ai 80% din tara la dispoziție
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru