Anvelopele Continental excelează la Testul Anvelopelor de vară realizate de Auto Moto şi Sport

de Automarket
Luni, 07.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
(P) ContiPremiumContact 5 ocupă prima poziţie la testele organizate de experţii revistei Auto Moto şi Sport ca urmare a echilibrului perfect între scorul obţinut pentru siguranţă şi caracteristicile relevante pentru cele mai înalte standarde din domeniu.

Anvelopele de vară ContiPremiumContact 5 au obţinut primul loc în cadrul celui mai recent test realizat de publicaţia de specialitate Auto Moto şi Sport (numărul 7/2014) la Hanovra în data de 20 martie 2014. Echipa care a testat anvelopele ContiPremiumContact 5 a apreciat în mod special "deceleratia de top şi stabilitatea la viraje, atât pe carosabil uscat, cât şi pe carosabil ud”, alături de “rezervele de siguranţă ridicate".

Experţii au testat un total de 11 modele de anvelope de vară cu dimensiunea 205/55 R 16 V, iar testele s-au realizat pe un Golf VII. Anvelopele de vară provin de la producători din Europa, America şi Asia. Al doilea loc a fost ocupat de anvelopele Uniroyal RainSport 3 care "nu au permis nicio alunecare" pe carosabil ud, iar pe carosabil uscat au dovedit "viraje stabile şi manevrabilitate la evitare".

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a testelor desfăşurate de Auto Moto şi Sport, echipa editorială a supus evaluarii toate testele realizate de-a lungul timpului şi a desemnat un singur brand premium ca "unic câştigător reprezentativ pentru 50 de ani de teste pe anvelope".

Urmareste Automarket
"In urma verificării câştigătorilor la testele desfăşurate de-a lungul anilor, Continental ocupă prima pozitie", au concluzionat editorii.
Anvelopele dezvoltate în Hanovra au obţinut 87 de puncte pe lista "celor mai buni dintre cei mai buni", in timp ce locul doi este ocupat de un brand de anvelope italiene, cu 81 de puncte.

Editorii au alocat un număr de trei puncte pentru fiecare victorie obţinută la testele desfăşurate în ultimii 50 de ani, două puncte pentru poziţiile de pe locul doi şi un punct pentru poziţiile de pe locul trei. În perioada 1964-2014, Auto Moto şi Sport a acordat anvelopelor Continental primul loc de 15 ori, al doilea loc de 16 ori şi al treilea loc de 10 ori. Acest lucru demonstrează ca anvelopele de vară şi de iarnă Continental au fost prezente pe "platforma câştigătorilor" Auto Moto şi Sport de 41 de ori în ultimii 50 de ani.

Comentarii (14)

  • Francezu
    Nu degeaba Loganu meu o venit din fabrica cu Continental :)))
    16 0
  • O vai,o firma germana exceleaza intr-un test facut de germani.Ce surpriza...
    15 7
  • cat de ....convingator
    4 4
  • passat
    asta seamana cu sondajele din campaniile electorale, cred ca asta a fost platita de continental, nu?
    5 4
  • passat
    ciudat cum a castigat ptr ca am facut o comparatie cu dunlop si good year si sta mai prost la indicele de consum, aderenta si zgomot.
    3 3
  • @Francezu
    in 2005 daca nu ma inseala memoria Loganul tau cu pneuri Continental a avut probleme cu testul "elanului", or fi studiat intre timp subiectul:)
    3 2
  • marius
    continental - schimbate la 40.000 km, uzura maxima
    brigestone - 60.000 si inca sunt ok
    aceeasi masina, acelasi sofer
    4 1
  • Razvan
    Continental face anvelope super bune. Sunt foarte aderente, dar tin putin. Nu se poate rulaj mare si aderenta buna.
    4 0
  • interesant cum apare un "brand" italian ... inteleg ca-i publicitate darputea sa-i zica pe nume...


    in orice caz, continental merita aplauze - sunt dati ca "best in class" atat la anvelope premium cat si la cele sportive (cu sportcontact5)
    1 0
  • @marius
    Intrebare: intre cele 2 au fost diferenta de prestatii (zgomot in rulare, franare, comportament in virage)?
    0 0
  • razorsbk
    40.000 suna cam optimist pentru Continental. Cu modele curente nu stiu daca mai treci de 30.000.
    1 2
  • Francezu
    @xxx: Al meu ii cumparat in 2010.
    3 0
  • `pai bun, si restu'de producatori de gume cum au prestat?... nu ne prezentati si noua un top10?...
    0 0
  • Doar publicitate!
    Intrucat sunt cateva instrumente de blocare a reclamelor, iar unele reclame sunt foarte enervante, au aparut aceste ... stiri, care desi sunt din 07.04 persista in clasamentul stirilor. Dupa aceasta "stire" sunt altele mai proaspete.
    Nu este inventia Automarket, sunt doar "uitate" pe site.
    Sigur se poate mai mult de atat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru