Publicitate

Marti, 07 August 2018 | General

Thierry Henry a devenit ambasador Renault: fostul fotbalist francez va promova parteneriatul dintre Renault și Premier League

Celebrul fotbalist francez Thierry Henry a devenit ambasador al brandului Renault. Fostul atacant va promova constructorul într-o serie de clipuri publicitare ce vor fi difuzate pe Sky Sports, pe durata noului sezon de fotbal din Premier League.
Miercuri, 29 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Toyota a inventat panoul publicitar minune: curăță aerul de oxizii de azot rezultați din gazele de eșapament

Toyota va instala în California 37 de panouri publicitare pentru noul Mirai, primul automobil de serie din lume alimentat cu hidrogen. Panourile vor avea și rolul de a curăța aerul.
Luni, 27 Iunie 2016 | Advertorial

(P) Orice român iși poate permite noua asigurare lansată de OMNIASIG: CASCO ECOnom

OMNIASIG VIG lansează, în premieră pe piața asigurărilor din România, un produs CASCO la un preț accesibil, dedicat persoanelor fizice cu varsta de peste 30 de ani care dețin mașini cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Advertorial

(P) Logistica transportului: Când totul funcționează ca pe roate

Achiziție, depozitare, transport, distribuție și fluxul informațiilor: doar atunci când toate aceste elemente se îmbină perfect, logistica funcționează așa cum ar trebui: ca un tot unitar.
Luni, 23 Mai 2016 | Advertorial

(P) T-Festival, cel mai mare festival de trupe tribut din Europa, va avea loc intre 27 si 29 mai la Romexpo

Bucureștiul va fi gazda unui festival care aduce în fața publicului o serie de trupe-tribut ale unora dintre cei mai cunoscuți artiști din lume.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Advertorial

Anvelopele Continental excelează la Testul Anvelopelor de vară realizate de Auto Moto şi Sport

(P) ContiPremiumContact 5 ocupă prima poziţie la testele organizate de experţii revistei Auto Moto şi Sport ca urmare a echilibrului perfect între scorul obţinut pentru siguranţă şi caracteristicile relevante pentru cele mai înalte standarde din domeniu.
Joi, 06 Iunie 2013 | Advertorial

(P) Euromaster are grijă ca aerul pe care îl respiri în maşină să fie de cea mai bună calitate

Aerul condiţionat este, de departe, una dintre cele mai de succes invenţii ale lumii. În rândul automobilelor, aerul condiţionat este utilizat ca atare, fără să ne dăm seama de importanţa igienizării sale.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Economic

BYD: "Vrem sa devenim liderul pietei auto mondiale"

Constructorul chinez de masini BYD vrea sa detina suprematia pe piata auto mondiala peste 15 ani. Acestia vor sa cucereasca piata din Asia si mai apoi sa patrunda in SUA si Europa.
Marti, 08 Septembrie 2009 | General

Renault Baby Boom: cea mai mare campanie outdoor din istoria Frantei

Renault asociaza imaginea unor bebelusi cu varsta modelelor sale recente in cadrul celei mai importante campanii outdoor desfasurate in istoria publicitara a Frantei.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Spot inteligent pentru cel mai economic Audi A4

Audi vorbeste despre tehnologiile inteligent combinate in cel mai nou spot al sau, dedicat sedanului A4 2.0 TDIe, un etalon in materie de emisii si consum.
Joi, 09 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Gandeste pozitiv, uita de criza cu reclama VW Passat

Volkswagen a gandit o noua reclama pentru Passat. Mesajul spotului publicitar se potriveste cu vremurile de criza pe care industria auto le traverseaza.
Marti, 23 Iunie 2009 | Video

4xVIDEO: Mercedes E-Klasse se promoveaza inteligent

Mercedes pune mare pret pe noua generatie E-Klasse, atat in varianta sedan cat si coupe, dovada fiind cele patru spoturi publicitare de mai jos.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iunie 2009 | Economic

Bugetul de publicitate al GM in faliment: 50 de milioane $ pe luna

Dupa ce media din SUA a reactionat la vederea sumelor uriase pe care GM le utilizeaza in campaniile din perioada falimentului, oficialii companiei raspund acuzatiilor.
Luni, 22 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Copiii din reclama Top Gear revin cu un nou spot

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat prima reclama lansata de BBC pentru promovarea show-ului Top Gear, revenim astazi cu o continuare a sportului, in care actorii principali raman aceesi copii.
Marti, 16 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Noul Porsche Panamera, privit in detaliu

Porsche a publicat un nou spot de promovare pentru Panamera. Imaginile urmaresc pas cu pas o zi obisnuita din viata unui sofer aflat la volanul coupe-ului cu patru usi.
Marti, 09 Iunie 2009 | Video

VIDEO: O bicicleta, vedeta celui mai nou spot Audi

Crossover-ul german Audi Q5 se promoveaza pe piata din Japonia cu un spot publicitar lansat recent, in care actiunea se concentreaza in jurul unei biciclete.
Marti, 12 Mai 2009 | Video

VIDEO: Audi R8 starneste furie acasa la Ferrari

Audi continua publicitatea agresiva, marsand pe ideea ca un R8 V10 ajuns acasa la Ferrari ar starni furie. Creatia este de senzatie.
Marti, 12 Mai 2009 | Video

5xVIDEO: Cum se promoveaza Chrysler dupa alianta cu Fiat

Dupa ce a incheiat alianta cu Fiat si a demarat procedura de faliment, Chrysler a pus la punct o campanie publicitara care pregateste publicul de o noua renastere a gigantului din Detroit.
Marti, 05 Mai 2009 | Industrie

Chrysler isi promoveaza revenirea

Desi tocmai a declarat insolventa, compania Chrysler a inceput o campanie de publicitate in presa scrisa din America. Aceasta campanie doreste sa atraga atentia publicului asupra noii companii la care lucreaza americanii de la Chrysler.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Reclama cu femei frumoase pentru Mercedes E-Klasse Coupe

Mercedes a combinat decorul de poveste cu caii inspumati si femeile frumoase pentru a da nastere unei reclame amuzante pentru noul E-Klasse Coupe.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru