VIDEO: Audi R8 starneste furie acasa la Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.05.2009
Audi continua publicitatea agresiva, marsand pe ideea ca un R8 V10 ajuns acasa la Ferrari ar starni furie. Creatia este de senzatie.

Comentarii (29)

  • NeoGalaxy
    Mda
    Stupid si mi se pare o ofensa adusa cetanilor care lor locuiesc in Maranello, nu neaparat companiei Ferrrai.
    12 18
  • Ce tare !!!Mai da-i in ...... mea de macaronari de kkt....asta chiar mi-a placut
    14 17
  • Sandox
    Mai exista si specialisti
    Foarte bun spotul si ideea e tocmai sa scorneasca spiritele!
    26 4
  • ce terminati
    uau ce terminati....eu sunt de parere k audi nu va ajunge niciodata la talia si la performantele lui ferrari, audi = ass whipe.
    12 29
  • @aaa
    La cat te duce mintea pe tine cred ca daca pui mintea ta unui cocos cade dupa gard!!
    16 10
  • :)
    Nu iubesc eu brandul Audi dar reclama e criminala :)
    20 5
  • super!!!!
    luand ad litteram doar spotul publicitar e o super reclama.nu vad dc unii se leaga de alte aspecte ale reclamei.........nu e vorba ca audi nu va ajunge niciodala la valoarea de brand a grupului ferrari.....audi se adreseaza altor categorii de cumparatori .asta inseamna ca nu poate sa produca masini care sa concureze cu ferrari,lamborghini...de tomasso...si alte marci exclusiv sport????doamne....cat de mult se inseala unii...si ca sa nu fiu acuzat ca sunt fan audi.....sunt fan mercedes in prinipal si fan al oricarui producator auto cu blazon:D....aviz coreenilor japonezilor.....:DDD DEUTSCHLAND RULES!!!
    14 4
  • daca nici asta nu e o reclama "cu cap" atunci sa ii lasam pe "cocosii italieni " sa epateze in stilul cocalarsc (cum fac defel la orice articol despre audi)
    6 4
  • asta da clip amuzant si la misto
    iar in alta ordine de idei daca-i pui mintea lu' ,,aaa'' unui cocos se ,,calca '' singur...
    3 2
  • Ferrariul este o masina sportiva foarte nefiabila cum sunt in general masinile italiene ! Cum e si natunea italiana ,o natiune de tigani !!!
    5 7
  • true! vezi cazul lui gica popescu! defel masinile astea nu prind 100 mii km! dar nu pt asta sunt facute ce-i drept !(intrabare intrebatoare:de ce credeti voi ca si-a revenit lambo in vanzari??intrebare de 100 pcte! )
    6 1
  • Cu toate ca mi se pare usor artificial, prea tehnologic si lipsit de viata brandul Audi trebuie sa recunosc faptul ca au un marketing foarte destept daca au putut face asemenea spot.

    Jos palaria Audi.
    5 1
  • tdalin
    super tare
    7 0
  • dac liber
    super misto
    Exact asa se manifesta majoritaea italienilor. Foarte bine gandita si va spun sigur ca nu e o ofensa pt ei dimpotriva. V a doresc vacanta placuta in Italia unde vi se scuipa in mancare cand intoarceti capul
    4 1
  • schumi
    Exact cum ziceam...
    Exact cum ziceam in alt post. Nemtii au inceput sa faca reclame in genul coreenilor. Cine stie, poate vor sa-si compare masinile cu ale acestora :D.
    1 5
  • daciada
    cam ala e spriritul de "cocalar" italian! cei 200 ani de dominatie romana se vad si azi pe meleagurile noastre cam la fel!
    4 1
  • os
    cu toate ca reclama e cam dura
    Audi fondat Zwickau, Germany 1909

    Ferrari fondat 1947
    1 1
  • andrei
    super
    e super reclama. adica cum deci stai putin, n-am voie sa-mi vopsesc masina rosie si sa merg prin orasu ala?oameni de kkt. ferrari ii aiurea. m-am urcat intr-un ferrari si dupaia in lambo si nici nu se compara, lambo rullz. la ferrari daca dai comanda stai pe lista de asteptare sa vezi daca te accepta, se cred D-zeu. cand Mazare a dat comanda la ferrari si a zis ca vrea mash gata repede ca vine ziua lu fi-su ferrari a spus ca nu-i in stare s-o faca asa repede si s-a dus la lambo si aia au fct-o. ferrari sucks, nu-mi mai place
    4 6
  • acrii sunt strugurii
    Cand vad comentariul lui andrei ami aduc aminte de Miki Alexandrescu, cum e el prieten cu toti pilotii si patronii din F1. Sa ne spui cand o sa ajungi in vreo misiune Apollo ca sa aflam si noi cum accelereaza versus un avion de vanatoare (in care deja ai fost desigur)...
    Hai sa fim seriosi. Si Audi si Ferrari produc niste masini excelente pentru segmentul caruia se adreseaza. Terminati cu parerile de genul "aia e de cacat" pentru ca, foarte putini dintre noi isi permit sa isi cumpere o astfel de masina. Poate doar daca taticu' vrea sa faca un cadou de terminarea liceului sau daca esti pitzipoanca de mall.
    5 1
  • visator
    ANDREI trezirea, nu mai visa !
    2 1
  • andrei
    ???
    da cu ce anume visez, ca am spus niste adevaruri?
    0 3
  • no comment
    Foarte tare frate...nici nu se putea mai frumos de atat!
    4 2
  • Schumy
    Golf vs. Enzo
    mda....Audi R8 vs. orice Ferrari, este ca si cum ai compara un Golf cu un Enzo...

    Reclama este exagerata , tipic VAG. Oricat de rosu ar fi Audi-ul, locuitorii din Maranello, nici nu cred ca si-ar ridica privirea spre el, ei sunt obisnuiti cu V12 si cu compania caruia cel mai ieftin produs, este cat cel mai scump produs de la Audi.
    3 4
  • STEFAN
    FERRARI
    cei mai puternici sunt invidiati. audi isi doreste sa aiba o localitate k marannelo. asa au facut si cu acele poze cu tractiunea integrala cand aratau ca is mai buni k bmw,iar can au fost pusi a5 vs 330 ambele cu tractiune integrala or fost prafff prafff atata se lauda si au un sistem quattro de kk. ei invidiaza pe multi pt k ei nu pot ajunge la acele performante. investesc mai mult in management decat in calitate. am ramas dezamagit cu toate ca incepea sa imi placa marca si design
    4 2
  • glomnicu
    ...
    sa faca si la pitesti o reclama d-asta :))
    3 1
  • ferrari
    audi se cam iau in gura cu oricine.ii genu ala de chihuahua care latra ca disperatu la un bitbull da saracu numa atata stie.inca o reclama penibila, in care ca de obicei in loc sa se laude cat de buni sunt ei, se lauda cat de prosti sunt restu.la fel fac si cu bmw, si cu mercedes si cu lexus, de zici ca ei au inventat planetara si benzina.

    fiabilitatea scazuta a modelelor ferrari se datoreaza proastei intretineri.toti bastanii isi iau ferarii in romania si baga benzina de 95 si ulei elf in el.mi se pare normal.
    2 1
  • STEFAN
    FIABILITATA PROASTA LA FERRARI??!!??
    voi cred ca sunteti sariti frate, cum poti sa spui k ferrari nu ii fiabil??? chiar nu ganditi??? sau vb fara sa ganditi?? bine k ii audi fiabil de aia la ei turbosuflanta o devenit piesa conumabila de buni ce is. cand un brand k merc , bmw , (competitorii directi) o sa ajunga sa fara reclame la Ingolstadt. NICODATA PT CA SE RESPECTA. in schimb audi azi maine face si bmw acasa si la merc acasa. bv audi atata esti atata poti
    3 0
  • exact.
    atata e atata poate.am mai vazut un razboi in reclame intre bmw si audi.stirea era postata pe alt site autohton, pacat ca nu e si pe automarket.in california, audi a pus un panou imens cu noul audi a4 pe care scria "your move bmw", apoi bmw a montat un panou langa audi pe care aparea noul m3 si scria "checkmate".bestiala faza.nimeni nu le apreciaza marketingul.sunt niste tzarani la fazele astea fara bun simt.
    2 0
  • Ferrari e Ferrari
    Oricat de aiurea poate sa fie reclama, cine nu-si doreste un Ferrari? Nu este nici o ofensa... o masina care iese dintr-un oras...unde este problema? Nu are nimic reclama... e vorba de cum vede fiecare acest video. Dupa parerea mea, Audi ridica palaria in fata Ferrari-ului...sau cel putin asta este impresia. De ce sa faci un R8 rosu si sa te plimbi pe la Maranello? Cand nu-ti permiti un Ferrari, poate iti cumperi un R8, dar tot la Ferrari te gandesti...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru