(P) Euromaster are grijă ca aerul pe care îl respiri în maşină să fie de cea mai bună calitate

de Automarket
Joi, 06.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aerul condiţionat este, de departe, una dintre cele mai de succes invenţii ale lumii. În rândul automobilelor, aerul condiţionat este utilizat ca atare, fără să ne dăm seama de importanţa igienizării sale.

Filtrele de aer condiţionat depozitează particule de praf şi deşeuri din aerul poluat, insecte şi orice alte impurităţi care contaminează întreg sistemul de răcire şi distribuire a aerului din automobilul tău. Aceste impurităţi pot fi dăunătoare aparatului respirator uman, în ultimii ani s-au înregistrat frecvent probleme la nivelul plămânilor şi traheelor din cauza acestei neglijente întâlnite la peste 80% din utilizatorii de automobile dotate cu aer condiţionat.

Atunci când aceste suprafeţe sunt acoperite chiar şi de odorizantele puternice care se evaporă, eficienţa, puritatea şi fluxul de aer curat şi rece se diminuează considerabil. Important de reţinut este faptul că această neglijentă a tuturor proprietarilor de automobile atrage după sine defecţiuni ale aerului condiţionat.

Sfatul experţilor este să curăţaţi maşina o dată la 15 – 60 zile şi să folosiţi un spray odorizant cu funcţii anti bacteriale sau anti fungi. Mediul închis al maşinii, mai ales în situaţiile în care aceasta este parcată în soare, favorizează transformarea urmelor de mizerie sau a altor materiale în fungi dăunătoare sănătăţii umane.

Conştientizarea acestui aspect al filtrelor contaminate ale aerului condiţionat al maşinii pot îmbunătăţi sănătatea ta şi a pasagerilor tăi.

Urmareste Automarket
Procesul de curăţare nu este dificil, însă până acum nu s-a realizat într-un mod corespunzător. Euromaster vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un nou sistem de curăţare şi igienizare a aerului condiţionat al maşinii, care va purifica aerul şi va îmbunătăţi funcţionalitatea întregului proces de răcire a aerului.

Vino periodic în unul din sediile Euromaster şi îţi garantăm: filtre de aer curate şi împrospătate, aer curat, îndepărtarea bacteriilor şi schimbarea ambientului din automobilul tău încă de la prima igienizare completă.

Comentarii (1)

  • victor
    Am fost o data la euromaster constanta sa imi schimb cauciucurile,sun si intreb daca e cu programare sau pot sa merg oricand,imi spune ca e numai cu programare,ma programeaza peste 3 zile,merg acolo,era cineva in fata mea,termina cu el,cand sa ma urc pe rampa se pune altul care a venit dupa mine,vorbesc cu directorul de acolo,se ia de cel care schimba cauciucurile,il da jos de pe rampa,ma urc eu,cel care trebuia sa imi schimbe cauciucurile intre timp pleaca cu ala cu care s-a bagat inaintea mea sa isi cumpere shaorma...si eu trebuia sa astept,evident am plecat,euromaster.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru