(P) T-Festival, cel mai mare festival de trupe tribut din Europa, va avea loc intre 27 si 29 mai la Romexpo

de Mircea Meşter
Luni, 23.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bucureștiul va fi gazda unui festival care aduce în fața publicului o serie de trupe-tribut ale unora dintre cei mai cunoscuți artiști din lume.

Editia 2016 a T-Festival aduce pe scena 6 trupe si 30 de artisti. Spre deosebire de alte festivaluri similare, artistii nostri canta melodiile dupa partitura originala, arata si se imbraca la fel ca artistii trupelor pe care ii interpreteaza. Deci, sunt dubluri (look-alike)! Nu ramane decat sa inchizi ochii si T-FESTIVAL te ajuta sa asculti trupele tale preferate chiar la Bucuresti. La un pret de doar 10 lei intrarea. Mai multe detalii pe T-Festival.ro

Am pregatit pentru voi zone de fun, test drive, food & drinks, chiar si un concept store de mancare. T-FESTIVAL este prietenos si cu cei mici! Ii primim si pe ei fara limita de varsta daca vin insotiti de un adult. Avem locuri de joaca si umbra iar ziua de duminica le este dedicata in totalitate.

Program Trupe tribute la T-Festival:

VINERI, 27 MAI 2016

19:00 – 20:00 – Concert Tribute Adele – trupa SKYFALL
20:20 – 21:20 – Concert Tribute Coldplay – trupa DAYLIGHT
21:40 – 22:40 – Concert Tribute Bonjovi – trupa BAD MEDICINE

SÂMBĂTĂ, 28 MAI 2016

19:00 – 20:00 – Concert Tribute Kings of Leon – trupa KINGS OF RODEO
20:20 – 21:20 – Concert Tribute Pink – trupa P!NK DELUXE
21:40 – 22:40 – Concert Tribute Green Day – trupa DRINK DAY

TRUPELE TRIBUT

ADELE vs SKYFALL (27 mai)

Adele Laurie Blue Adkins (născută pe 5 mai 1988, în Tottenham, Londra), cunoscută sub numele de Adele, este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008. La Premiile Grammy din 2009, Adele a câștigat premiile pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai bună voce pop” (Wikipedia). Hiturile ei “Someone like you” si „Rolling In The Deep” inca se mai aud la radio si reprezinta o referinta in muzica Britpop contemporana.

T-FESTIVAL aduce la ROMEXPO trupa SKYFALL din Italia, cea mai buna trupa tribute ADELE din Europa. Au zeci de concerte la activ si o pasiune fara limite. Intepretarea lor este intotdeauna perfecta iar timbrul vocii este identic cu al artistei britanice. Sigur este singura ta sansa sa o asculti in Romania! Si nu uita: inchide ochii, ascult-o si bucura-te ca Adele e la T-FESTIVAL!

COLDPLAY vs DAYLIGHT (27 mai)

Ai auzit noile hituri Coldplay?

Dar stiai ca trupa Coldplay este o formație de rock alternativ și piano-rock din Londra, Regatul Unit, printre cele mai cunoscute formații din lume.

Formația este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu, vânzând peste 50 de milioane de albume. Trupa este, de asemenea, cunoscută pentru single-urile de succes "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida". A fost premiată cu multe Premii Grammy. Coldplay și-a câștigat faima mondială cu lansarea single-ului "Yellow", urmat de succesul albumului de debut, Parachutes (2000), care a fost nominalizat la Mercury Prize (Wikipedia). Si povestea continua.

La TFESTIVAL vei avea cel mai cunoscute melodii Coldplay interpretate de DAYLIGHT tribute band. O trupa de italieni care si-au exersat interpretarea, mimica si costumele iar acum sunt o replica exclusivista a orginalului. Te invita sa cantam impreuna cu ei “Clocks” si sa ne dorim sa nu se mai opreasca.

BON JOVI vs BAD MEDICINE (27 mai)

Rock monsters! Unii ne-am nascut cu Bon Jovi, altii am copilarit iar pe unii ne-a ajutat sa trecem peste adolescenta. Toti stim “It’s my life” si “Keep the faith” si recunoastem ca este imposibil sa nu le fredonezi cand le auzi.

BAD MEDICINE au mai fost in Romania si publicul le-a cerut bis. Vin la T-FESTIVAL pe 27. Vocea frontman-ului este perfecta! Interpretarea pare ca vine de pe discurile originale BON JOVI. O trupa care va inchide ziua 1 de T-FESTIVAL si ne va lasa dornici pentru urmatoarea zi.

KINGS OF LEON vs KINGS OF RODEO (28 mai)

Stilul trupei americane KINGS OF LEON îmbină stiluri ca garage rock, hard rock și alternative rock. Până în prezent trupa a lansat 6 albume. Numele trupei vine de la numele tatălui și bunicului lui Nathan, Caleb și Jared - Leon. Formația a căpătat succesul inițial în Marea Britanie, cu 9 single-uri în Top 40 UK Singles Chart, două Premii BRIT câștigate în 2008, și toate cele trei albume ale formației de la acel moment fiind în top 5 UK Albums Chart. Cel de-al treilea album al lor, Because of the Times, de asemenea a atins poziția #1 (Wikipedia).

“Sex on fire” nu va lipsi din setlistul celor de la KINGS OF RODEO – printre cele mai bine cotate trupe tribut KINGS OF LEON. Balansul pieselor, vocea identica cu a vocalului Anthony Caleb Followill sunt atuurile acestui tribute. Si daca nu te-am convis deja sa vii la T-FESTIVAL cu partenerul de viata, iti promitem ca vei asculta si “Use Somebody” printre piesele cantata de baietii de la KINGS OF RODEO la inceputul celei de-a doua seri de festival.

PINK vs.

P!NK DELUXE (28 mai)

Let’s get the party started!

Alecia Beth Moore cunoscută sub numele de scenă Pink (uneori scris P!nk), este o cântăreață câștigătoare a două premii Grammy care a devenit celebră în 2000 datorită albumului “Can't Take Me Home”. Al doilea ei album, „M!ssundaztood” a devenit cel mai bine vândut din cariera sa. Spre deosebire de primul, care a avut influențe R&B, „M!ssundaztood” a fost orientat mai mult spre pop rock. Al treilea material discografic, „Try This”, nu s-a bucurat de un succes la fel de mare ca anteriorul. După o pauză, Pink s-a reîntors pe scena muzicală cu albumul „I'm Not Dead” (2006) care s-a comercializat în peste 1,5 milioane de exemplare numai în Statele Unite. În total, Pink a vândut peste 29 de milioane de unități ale albumelor ei în toată lumea. Al cincilea album, „Funhouse”, a fost lansat în octombrie 2008 iar ultimul album „The Truth About Love!” in 2012. (Wikipedia)

PINK Este recunoscută prin simțul ei vestimentar neconvențional și glasul său puternic asa ca ne-am hotarat sa aducem pentru voi la T-FESTIVAL versiunea tribut P!NK DELUXE. Pentru ca seamana cu ea, are vocea la fel de puternica si schimba 6 tinute in timpul show-ului. Energie pura! Distractia nu se va mai opri pana dimineata.

GREEN DAY vs DRINK DAY (28 mai)

Green Day este una din formațiile cu cele mai mari vânzări din istorie, având peste 75 de milioane de înregistrări vândute în lumea întreagă. Trupa a câștigat cinci premii Grammy: cel mai bun album alternativ pentru „Dookie”, cel mai bun album rock pentru „American Idiot”, piesa anului pentru "Boulevard of Broken Dreams", cel mai bun rock a doua oară pentru „21st Century Breakdown” și Best Musical Show Album pentru „American Idiot: The Original Broadway Cast Recording”. Pe 18 aprilie 2015, Green Day a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame ca parte a clasei 2015, în primul său an de eligibilitate (Wikipedia).

Daca inca mai poti sa dansezi dupa P!NK DELUXE, T-FESTIVAL te provoaca la o portie de punk. Cu DRINK DAY. Noi iti recomandam sa faci orice sa ajungi la concertul tribut. Si sa te pregatesti de sarit. Stim ca nu e simplu sa rezisti si te incurajam cu hiturile „Basket case”, „American Idiot”, „21 Guns”, etc.

Comentarii (1)

  • scamel
    un bordel bun nu ne recomanzi ?
    vw a subtiat oferta jetta .probabil a sistat productia . avem informatii despre ce urmeaza ??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru