Continental

Miercuri, 16 Martie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Am testat o anvelopă sport pe circuitul de Formula 1 de la Portimao

Volkswagen Golf GTI, Hyundai i30 N și Porsche 911 au fost instrumentele cu ajutorul cărora am testat capacitățile noii anvelope de vară Continental SportContact 7.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Tehnologie

BMW iX beneficiază de un sistem Head-up Display și o cheie inteligentă, dezvoltate în România

BMW iX, SUV-ul electric al constructorului bavarez, este o mașină foarte avansată din punct de vedere tehnologic. Ceea ce probabil nu știați este că multe dintre tehnologii, precum sistemul Head-up Display sau comenzile pentru plafonul panoramic au fost dezvoltate în România.
Marti, 31 August 2021 | Masini electrice si hibride

Record mondial: un camion electric a parcurs 1.099 de kilometri cu un “plin” de baterie

Un camion 100% electric a stabilit un record mondial de autonomie, cu 1.099 de kilometri parcurși cu un singur “plin” de baterie.
Vineri, 13 August 2021 | Tehnologie

Proiect-pilot: Continental și Varta prezintă un scuter electric cu autonomie de 100 de kilometri

Continental și Varta au colaborat pentru a dezvolta un scuter electric ce promite o autonomie de 100 de kilometri. Vehiculul dispune de două baterii care pot fi îndepărtate și încărcate acasă sau la birou.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Criza cipurilor: Continental își reduce estimările privind producţia auto din 2021

Grupul german Continental şi-a redus estimările privind producţia de automobile şi vehicule comerciale uşoare în 2021, din cauza lipsei de semiconductori, care ar urma să persiste anul acesta.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Parteneriat Continental - Siemens pentru autostrăzi electrificate și camioane echipate cu pantografe

Continental Engineering Services și Siemens Mobility și-au unit forțele și vor ca autostrăzile electrificate să devină realitate. Mai mult, cele două companii vor să dezvolte pantografe care ulterior să fie montate pe camioane.
Joi, 01 Iulie 2021 | Intern

Ford Mustang Mach-E va fi echipat cu anvelope Continental produse la Timișoara

Continental anunță că a fost desemnat furnizor original de anvelope pentru modelul Ford Mustang Mach-E. SUV-ul electric urmează să fie echipat cu PremiumContact 6, anvelope ce sunt produse inclusiv la Timișoara.
Vineri, 21 Mai 2021 | Intern

Continental va “transfera” fabrica din Nădab la Carei: cerere scăzută pentru sistemele de inducție

Continental anunță transferul activităților sale de la fabrica de sisteme de inducție din Nădab la locația de producție de furtunuri din cauciuc de încălzire/răcire din Carei. Transferul operațional se va face treptat și se va încheia la mijlocul anului 2022.
Marti, 11 Mai 2021 | Tehnologie

Continental dezvoltă o nouă generație de senzori pentru mașini la Sibiu și Timișoara

A șasea generație de senzori radar pentru mașini, pe care Continental o dezvoltă inclusiv cu ajutorul echipelor din Sibiu și Timișoara, introduce un nou concept care permite o acoperire de 360 de grade pe o rază de 200 de metri.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Continental anunță o nouă generație pentru componentele electronice produse la Timișoara

Continental a transmis că fabrica de componente electronice de la Timișoara a început să producă o nouă generație de produse, cum ar fi instrumentarul digital de bord sau head-up display-ul.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Intern

Continental cumpără o nouă clădire și își extinde capacitatea de producție în Timișoara

Compania germană Continental a achiziționat o nouă clădire în Timișoara pentru a-și mări capacitatea de producție și pentru a dezvolta noi produse pe piața locală.
Marti, 23 Martie 2021 | Intern

Continental deschide două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 la Timișoara și Sibiu

Compania germană Continental, cu peste 20.000 de angajați în România, a anunțat deschiderea a două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 în Timișoara și Sibiu, două dintre locațiile unde își desfășoară activitatea pe plan local.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Martie 2021 | Intern

Continental plănuiește investiții de 150 de milioane de euro în România

Continental și-a planificat investiții de 150 de milioane de euro, în 2021, în operațiunile din România, sumă similară cu cea investită anul trecut. Totodată, producătorul german de tehnologie și componente auto vrea să continue recrutările pe plan local, având peste 20.000 de angajați în prezent.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Industrie

Record istoric pentru Bentley: peste 11.200 de unități vândute în 2020

Bentley a sfidat pandemia în 2020 și a obținut un record de vânzări, cu circa 11.200 de unități, în creștere ușoară față de 2019, cu toate că producția sa a fost oprită sau redusă pentru circa 4 luni. Cel mai căutat model a fost Bentayga, cu 37% din vânzările totale.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Intern

Continental va instala un nou sistem de tratare a emisiilor la fabrica de anvelope din Timișoara: investiție de 4 milioane de euro

Continental va instala un nou sistem de tratare a emisiilor din zona de amestec cauciuc a fabricii sale de anvelope din Timișoara. Noul echipament reprezintă o investiție de 4 milioane de euro.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Serverul de aplicații pentru Volkswagen ID.3 dezvoltat de inginerii Continental din România va primi funcții noi: încărcarea bateriei va fi simplificată

Inginerii Continental din Iași, Sibiu și Timișoara au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3, care de anul viitor va permite simplificarea procesului de încărcare a bateriei. Serverul de aplicații va fi utilizat și pe viitorul ID.4.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Continental Iași anunță un concept inovator privind dezvoltarea mașinilor autonome: “deplasarea în grupuri” pe mai multe benzi de circulație pentru fluidizarea traficului

Specialiștii Continental din Iași propun un concept inovator care să permită autovehiculelor autonome să se deplaseze în grupuri formate pe mai multe benzi de circulație, crescând siguranța chiar și atunci când distanțele dintre vehicule sunt foarte mici, la viteze de autostradă. Potrivit companiei, “algoritmii sunt inspirați de modurile în care interacționează roiurile de albine, bancurile de pești sau stolurile de păsări”.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Industrie

Continental pregătește noi tăieri de costuri, iar 30.000 de joburi sunt în pericol: “Industria auto trece prin cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”

Continental extinde programul său de restructurare și anunță că vrea să taie costurile cu peste un miliard de euro pe an începând din 2023. Nemții subliniază că 30.000 de angajați au locurile de muncă în pericol din cauză că industria auto traversează “cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”.
Joi, 13 August 2020 | Tehnologie

Vitesco a furnizat unitatea de control pentru Volkswagen ID.3: componenta gestionează motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul

Vitesco, fosta divizie Powertrain a celor de la Continental, este furnizorul unic al unității de control pentru Volkswagen ID.3. Componenta are rolul de a gestiona motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Continental a instalat un sistem propriu de generare a energiei la fabrica din Timișoara: investiție de peste 2.5 milioane de euro

Continental a investit peste 2.5 milioane de euro pentru ca fabrica din Timișoara să aibă un sistem propriu de generare a energiei. Potrivit companiei, noul echipament asigură 38% din totalul de energie necesar la nivelul sediului automotive din oraș.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru