Salonul Auto de la Paris 2012

Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris

Publicat Miercuri, 26.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris - Poza 1
Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris - Poza 2
Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris - Poza 2
Englezii de la Bentley au pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris din 2012 - o versiune de competiţie a lui Continental GT. Acesta se numeşte Continental GT3 şi este dedicată circuitelor.

Urmareste Automarket
Bentley aduce la Salonul Auto de la Paris o versiune de competiţie a lui Continental GT. Vorbim despre Continental GT3, un model care a fost dezvelit în cadrul conferinţei Grupului Volkswagen din această seară. În ciuda adaptărilor pentru competiţie, Continental GT3 are o masă de numai 1.250 kilograme. La nivel estetic, modelul se distanţează de versiunea standard printr-un kit aerodinamic şi un set de jante din aliaj uşor, echipate cu anvelope de competiţie.

Interiorul renunţă la toate elementele de confort găsite pe un Continental GT şi prezintă un roll cage, un set de scaune de competiţie şi comenzile aferente unui model destinat exclusiv motorsportului. Pentru moment, nu au fost dezvăluite detaliile tehnice ale noii creaţii a constructorului din Crewe.

Noul Bentley Continental GT este echipat cu platforma MSB, pe care o împarte cu viitorul Porsche Panamera.

Această platformă este realizată dintr-un amestec de oţel şi aluminiu, ceea ce ajută la reducerea masei totale. Configuraţia platformei MSB permite atât configuraţii cu tracţiune spate, cât şi configuraţii cu tracţiune integrală. Noua generaţie a lui Continental GT prezintă două motorizări în ofertă, un V8 de 4.0 litri şi un V12, dar nu este clar ce propulsor au ales cei de la Bentley pentru versiunea de competiţie.

Via GTSpirit


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru