Bentley Home Collection, o nouă gamă de mobilă din partea producătorului britanic

de Sebastian Toma
Vineri, 24.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a colaborat cu Luxury Living Group, un producător de mobilă exclusivistă, pentru a lansa o gamă numită Home Collection, care include fotolii, paturi şi canapele Bentley.

Esential 5 piese are colecţia Bentley Home prezentată la Paris.
Bentley şi-a anunţat participarea la prestigiosul târg Maison&Objet din Paris, dedicat mobilierului. Constructorul britanic a colaborat cu cei de la Luxury Living Group pentru a realiza colecţia Bentley Home. Aceasta este realizată împreună cu arhitectul Carlo Colombo şi cu şeful departamentului de design de produs de la Bentley, Daniele Ceccomori. Gama de mobilier de la Bentley este construită în italia şi vine cu materialele folosite de marca britanică pentru celebrele sale habitacluri auto, totul la acelaşi standard de calitate cu care englezii şi-au obişnuit clienţii.

Paleta de culori a colecţiei Bentley Home include nuanţe naturale şi foloseşte doar materiale de calitate înaltă. Avem nuanţe precum mocha, cognac, roşu purpuriu, alături de materiale precum catifea, caşmir, lângă fină, mătase şi modele fascinante realizate din lemn de nuc.

Tot ce ţine de tapiţerie are modelul ”diamant”, cusătura specială cu care Bentley şi-a obişnuit clienţii, în timp ce materialele precum caşmirul şi catifeaua sunt cusute în modele tridimensionale.

Măsuţă de cafea V8? Sigur că da! Merge de minune cu setul de espresso de la Bentley, care aminteşte de victoriile mărcii în sporturile cu motor.

Urmareste Automarket
Colecţia Bentley Home include cinci piese: o canapea, un pat, un birou şi două tipuri diferite de fotolii. Noile piese de mobilier de la Bentley completează colecţia generoasă dedicată casei clientului de Bentley, care include ceasuri, brelocuri, diverse cutii cu celebrul furnir de nuc de la Bentley, scaune auto adaptate pentru birou, seturi de boardgame-uri şi multe altele.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru