Noutati Bentley

Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Bentley va lansa încă un SUV pe lângă Bentayga, alături de o mașină sport

Englezii de la Bentley au confirmat intenția dezvoltării unui nou SUV pe lângă Bentayga, alături de un model sport care să rivalizeze creațiile conaționalilor de la Aston Martin.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Şeful Bentley: "Primul nostru motor diesel va fi oferit pe Bentayga, viitorul SUV"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bentley, a confirmat în cadrul unui interviu că SUV-ul mărcii va fi oferit şi cu o motorizare diesel, prima din istoria companiei.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Bentley EXP 10 Speed 6 Concept: britanicii ne arată viitoarea sportivă a gamei

Bentley a prezentat conceptul EXP 10 Speed 6. Acesta este un coupe sportiv cu design proaspăt şi prezintă o potenţială direcţie de viitor a mărcii britanice.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley ar putea folosi numele Bentayga pentru viitorul său SUV

Jurnaliştii olandezi de la Telegraaf susţin că Bentley a înregistrat denumirea Bentayga pentru viitorul lor SUV. Numele îi aparţine unei formaţiuni de roci din Insulele Canare şi nu a fost confirmat încă de oficialii mărcii.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

Bentley îşi sărbătoreşte aniversarea de 95 de ani cu o ediţie limitată a lui Mulsanne

Bentley a prezentat astăzi o ediţie limitată a lui Mulsanne, disponibilă în doar 15 unităţi, oferite la rândul lor doar în Regatul Unit, pentru a celebra 95 de ani de existenţă ai mărcii.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Industrie

Bentley va avea un nou CEO - Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de dezvoltare al mărcii Audi

Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de cercetare şi dezvoltare al mărcii Audi, va fi CEO-ul Bentley de la 1 iunie.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Concepte

Bentley Hybrid Concept - primul hibrid al englezilor se prezintă

Englezii de la Bentley au prezentat primul lor model hibrid. Pentru moment, este un concept bazat pe Mulsanne, al cărui tren de propulsie va fi oferit în gama SUV-ului de la Bentley.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea o viteză maximă de 320 km/h

Viitorul SUV de la Bentley, programat pentru lansare în 2016, are în faţă un obiectiv aproape incredibil. Inginerii şi designerii care lucrează la proiect au drept obiectiv un model care să poată să atingă viteza de 320 km/h.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Bentley Continental GT Speed: 625 CP pentru cel mai rapid model al mărcii

Bentley va aduce la Salonul Auto de la Geneva o nouă versiune de putere a lui Continental GT Speed, alături de motorizarea V8 4.0 twin-turbo a lui Flying Spur.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | General

Bentley Home Collection, o nouă gamă de mobilă din partea producătorului britanic

Bentley a colaborat cu Luxury Living Group, un producător de mobilă exclusivistă, pentru a lansa o gamă numită Home Collection, care include fotolii, paturi şi canapele Bentley.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley: ”Fiecare model din gamă va fi oferit şi în versiune hibridă”

Dr. Wolfgang Schreiber, CEO-ul Bentley, a confirmat dezvoltarea de versiuni hibride pentru toate modelele din gama constructorului britanic, inclusiv pentru viitorul SUV.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Industrie

Bentley a obţinut o creştere de 19% a vânzărilor în 2013

Bentley tocmai a încheiat cel mai bun an din istoria mărcii în materie de vânzări. În 2013, englezii au avut o creştere de 19% în raport cu rezultatul din anul precedent.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne nu va fi construit şi în versiune decapotabilă

Englezii de la Bentley au decis să nu construiască o versiune decapotabilă a lui Mulsanne. Potrivit celor de la Car&Driver, decizia este legată strict de vânzările slabe estimate pentru această versiune.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne Le Mans, un nou model aniversar, debutează la Pebble Beach

Bentley Mulsanne va primi la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach o ediţie care aniversează 90 de ani de la prima ediţiei a cursei de la Le Mans.
Marti, 23 Iulie 2013 | Modele noi

Bentley a dat undă verde SUV-ului său: lansare în 2016

Reprezentanţii mărcii Bentley au confirmat oficial lansarea primului lor SUV. Modelul a primit undă verde pentru producţie şi va debuta în 2016.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley ar putea fi produs în Bratislava

Bentley ar putea produce SUV-ul său la fabrica VAG din Bratislava, anunţă reprezentanţii companiei britanice. Modelul ar putea intra în producţie în 2015.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur, primul teaser

Bentley a prezentat prima imagine teaser a noii generaţii Continental Flying Spur. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris

Englezii de la Bentley au pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris din 2012 - o versiune de competiţie a lui Continental GT. Acesta se numeşte Continental GT3 şi este dedicată circuitelor.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed, cel mai rapid model de serie creat vreodată de constructorul britanic

Bentley a prezentat noul Continental GT Speed, o nouă versiune a noului Continental GT, care atinge suta în 4.2 secunde şi dezvoltă 625 CP.

Tag-uri similare

Bentley, Detroit, Bentley Continental GT, Salonul Auto Detroit, modele noi Bentley, motoare Audi, noutati Bentley, Salon Auto Detroit, Bentley V8, motor V8 Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru