Salonul Auto de la Geneva 2013

Bentley Continental Flying Spur, primul teaser

Publicat Luni, 04.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Bentley Continental Flying Spur, primul teaser - Poza 1
Bentley a prezentat prima imagine teaser a noii generaţii Continental Flying Spur. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.

Bentley Continental Flying Spur va primi o nouă generaţie în curând. Modelul promite să redefinească standardele unei berlină de performanţă. Englezii vor dezvălui informaţii suplimentare în data de 20 februarie 2013. Cel mai probabil, ne putem aştepta ca noul Flying Spur să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.

Generaţia precedentă a lui Continental Flying Spur era echipată cu un motor W12 de 6.0 litri, care oferea 560 CP şi putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde. Nivelul ridicat de putere permitea atingerea unei viteze maxime de 312 km/h. Motorul său era cel mai compact propulsor cu 12 cilindri din lume şi oferea cuplul maxim, de 650 Nm, încă de la 1.600 rpm.

Urmareste Automarket
Vechiul Continental Flying Spur avea o masă de 2.525 kilograme, un rezervor de 90 litri şi un portbagaj de 475 litri.
Consumul mediu al acestei versiuni era de 16 litri la sută, mediul urban "înghiţind" 26.2 litri la sută. Toate versiunile lui Bentley Continental Flying Spur puteau să funcţioneze atât cu benzină, cât şi cu biocombustibil, indiferent de proporţia acestora.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Bentley


Comentarii (1)

  • Bentley pt. mine e sinonim cu uratenia. Parerea mea este subiectiva si trebuie sa o luati ca atare. Oricum actualul model a aparut de multi ani si e cam batran la aspect. Era nevoie de un model nou. Sa vedem daca o sa fie mai reusit ca vechea generatie sau nu.
    ps.Sper sa rezolve si problema cu consumul enorm pe care il are ca sa nu mai polueze atat o singura masina.
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru