Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

de Alexandru Monenciu
Vineri, 28.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.

În așteptarea verii, Bentley anunță o serie de noutăți pentru modelele Continental GT și Flying Spur. Accentul cade pe versiunile Azure, Flying Spur S și Speed. Dar să le luăm pe rând.

Bentley Continental GT Azure propune o grilă nouă, cu elemente verticale, cromate, un set de jante cu diametrul de 22 de inch, prelute de la Flying Spur Azure, preșuri din lână și o tapițerie cu model diamantat.

Nava amiral Flying Spur S (și Speed) vine și ea cu o grilă nouă și jante de 22 de inch, disponibile în două nuanțe. Toate modelele Speed, adică Flying Spur, Continental GT și GTC, primesc, la rândul lor, cusături în formă de diamant.

Atât Continental GT cât și Flying Spur primesc, de asemenea, ornamente interioare din aluminiu și o nuanță exterioară denumită Albastru Topaz.

Din motive de sustenabilitate, Bentley anunță că preșurile oferite în standard, pe toate modelele, vor fi confecționate din nailon reciclat în proporție de 100%.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru