SUV-ul Bentley este la un pas de aprobarea finală

de Sebastian Toma
Luni, 21.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley este la un pas de a lua o decizie finală în privinţa SUV-ului său de lux, informează CEO-ul mărcii, Wolfgang Schreiber.

Bentley va lua în curând o decizie finală în privinţa SUV-ului său de lux, anunţă Automotive News citând CEO-ul mărcii. Potrivit lui Wolfgang Schreiber, SUV-ul de la Bentley va avea un aspect inspirat din cel al celorlaltor modele din gamă, acesta nefiind inspirat din cel al conceptului EXP 9F, iar platforma va fi împărţită cu Audi, Volkswagen şi Porsche. Dacă modelul va primi aprobarea favorabilă pentru producţie, acesta va debuta pe piaţă în termen de trei ani.

"În cazul lui EXP 9F Concept, intenţia noastră a fost de a obţine feedback de pe piaţă, nu de a prezenta versiunea finală a aspectului exterior. Dacă aţi vedea versiunea finală, aţi fi convinşi că este un Bentley adevărat. Cât despre motorizări, modelele Bentley aparţin segmentului de lux, iar clienţii noştri apreciază acceleraţia fără efort şi motoarele cu cuplu ridicat", a completat Wolfgang Schreiber despre noul model al mărcii din Crewe.

Urmareste Automarket
Viitorul SUV de la Bentley va fi echipat cu un motor V8 supraalimentat, iar constructorul britanic ar putea oferi şi un W12 opţional.
Cel mai probabil, versiunea de serie a SUV-ului Bentley va prelua platforma lui Porsche Cayenne. Bentley va mai împărţi o platformă cu Porsche şi cu Audi, cea care va echipa viitorul Continental GT Coupe, model aşteptat să debuteze peste cinci ani.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (2)

  • antiqua
    La RR n-ai sa vezi asa ceva...in veci...speram!
    11 5
  • Se potriveste ca nuca in perete. Parca nu ar fi Bentley.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru